donderdag 15 februari 2018

Lcd scherm ipad mini

Het vervangen van het iPad mini scherm is een reparatie die erg veel voorkomt. Heeft u tijdens de reparatie van uw iPad mini LCD scherm behoefte aan extra hulp of ondersteuning? Dan staat Menko Ubbens van Parts-Repair. Pad onderdelen die u bij ons heeft aangeschaft.


Wilt u de reparatie liever helemaal . Reparatietijd dag Price € 13-.

Pad Mini lcd scherm reparatie. Bij een defect lcd scherm , vreemde vlekken in beeld of gekleurde strepen moet het lcd scherm vervangen worden. Morgen al in huis en inclusief garantie.


Origineel iPad mini lcd scherm voor het vervangen van een defect of gebarsten beeldscherm met zwarte vlekken, scheuren of strepen. Met deze lcd display voor ipad mini het ipad scherm vervangen. Het gaat enkel over het ipad mini lcd scherm , het ipad glas vervangen kan u apart bestellen. De iPad mini biedt tal van mogelijkheden, maar kan helaas niet zo goed tegen een stootje.


Je kunt het onderdeel zonder solderen of overige werkzaamheden zo monteren!

Is dit geschikt voor mijn Apple? Wij kunnen dit snel en goed voor u repareren. Hoe weet ik wat er defect is? Als je geen beeld meer hebt op je iPad mini is waarschijnlijk de LCD defect. Een iPad mini LCD vervangen kan vanaf 1€.


Plan de afspraak in via de online agenda. De schermen voor deze reparatie zijn doorgaans op voorraad. Een scherm -reparatie duurt gemiddeld minuten. U heeft maanden garantie op de reparatie.


Wanneer laat ik dit repareren? De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. LCD Display beeldscherm voor Apple iPad mini.


Is het beeldscherm van uw iPad mini gescheurd? Of zitten er vervelende krassen op? Problemen met het schermpje van uw iPad mini kunt u zelf verhelpen.


Of het nu gaat om dode pixels, een gebarsten glas of andere beeldscherm problemen.

Vervang het display in dat geval met dit nieuwe onderdeel om uw iPad mini weer te repareren! U kunt uw iPadzelf van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.