donderdag 8 februari 2018

Le creuset faitout braadpan 28 cm

Bestel goedkope aanbiedingen online! De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat een uitstekende warmtegeleider is. Hierdoor is de braadpan geschikt voor alle warmtebronnen.


Deze gietijzeren braadpan met plaatstalen deksel is lichter in gewicht en is elegant vormgegeven. Deze handige braadpan met ultragladde bodem is zeer licht in gewicht.

Het deksel is van geëmailleerd plaatstaal. Een oerdegelijke kwaliteitspan, die generaties lang mee gaat. Met deze gietijzeren pan kun je ontzettend veel kanten op. Koken, braden en stoven op alle soorten . Let op: Vanwege het gebruik van twee verschillende soorten materiaal, plaatstaal en gietijzer, kan er speling ontstaan tussen de deksel en de pan. Dit is normaal en hier valt niets aan te doen!


De pan heeft een lichtgewicht plaatstalen deksel. Gebruik de faitout braadpan als lichtgewicht.

Les Forgees koekenpan cm. De pan is veelzijdig in het gebruik en zal hij uw dagelijkse keukenhulp zijn. De ultra gladde bodem zorgt voor een . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem. Deze faitout is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en is geschikt voor alle warmtebronnen (met uitzondering van de magnetron).


Materiaal, Geëmailleerd gietijzer. Vaatwasserbestendig, Ja. Magnetronbestendig, Nee. Nieuw prijs: 1euro, NU euro of een goed bod! Le Creuset Faitout eigenschappen.


L, 28cm - Prijzen vergelijken. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.