maandag 26 maart 2018

Pitt cooking ervaring

Laat ze ons weten en reageer hieronder! We hebben een nieuwe keuken en wij zagen dit concept en waren meteen verliefd. Hebben echter uiteindelijk toch gekozen voor ander principe en kan je dus geen gebruikerservaring vertellen. Wij hebben afgezien van pitt cooking omdat we het toch te riskant vonden voor vwb beschadiging werkplaat.


Deze nieuwe manier van koken geeft uw keuken een unieke en stijlvolle look en maakt uw kookervaring compleet.

Met kookpitten die op het werkblad liggen, krijgt koken een hele nieuwe dimensie. De LAAGSTE PRIJS voor een inbouw pittcooking betaal je bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Pitt cooking is een stijlvolle en luxe variant van koken op gas. De grove kookpitten worden bij pitt cooking namelijk verwerkt in het werkblad.


Dit bezorgt uw keuken direct een luxueuze en vooral unieke uitstraling. Daarnaast biedt deze vorm van koken ook nog vele praktische voordelen die uw .

En weet iemand of je dit ergens in België kan kopen? Ik vind enkel info terug over Nederland. Op bestelling geleverd en gratis verzending. Wil je geen losse plaat of gasstel in je keuken? Kies dan voor pitt cooking.


Dan worden de pitten geïntegreerd in je werkblad. Dat kan met gaspitten, maar ook met inductie. Pitt Cooking ziet er niet alleen mooi en strak uit, de plaat is ook veel makkelijker schoon te houden.


PITT Cooking branders kopen? Van stijlvol marmer tot stoer beton. Voortaan altijd voldoende ruimte voor je pannen. En altijd een keuken om trots op te zijn. Handgemaakt in Nederland.


Losse branders van Pitt Cooking staan super stoer in een betonnen blad van Koak Design. Met de XL variant wordt extra ruimte gecreëerd voor de thuiskok die nét iets meer bewegingsvrijheid nodig heeft. Als ontwerpers van interieurs zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

In minimalistische designs laten we ons daarom inspireren door Pitt Cooking. KPGM kookplaat 90cm, pits, opbouw of vlakinbouw, zwart geëmailleerde . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.