vrijdag 18 mei 2018

Brabantia prullenbak sluiting kapot

Brabantia prullenbak sluiting kapot

Hoe kunnen vervangende onderdelen van een pedaalemmer geplaatst worden? Heb ik recht op garantie? Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.


Het weggooien van afval was nog nooit zo eenvoudig en zo hygiënisch. Onze brabantia deksel is kapot. Hij sluit niet meer met het kliksysteem.


Nu heb ik bij blokker dat kliksysteempje kunnen bemachtigen maar niet de bovenkant is kapot maar het stukje waar die in moet , is afgebroken. Nu zeggen ze dus bij blokker en ik heb ook op brabantia online gekeken dat daar geen . Is een compleet vervangingssetje inclusief gebruiksaanwijzing. Uitgebreide keuze uit prullenbakken , broodtrommels, brievenbussen, strijkplanken en droogmolens. We belden het servicenummer en binnen dagen kregen we een nieuwe sluiting toegestuurd.


Brabantia prullenbak sluiting kapot

De Touch Bin afvalemmer. Door de 'Soft-Touch' sluiting opent en sluit het dek. Na jaar is deze mooie brabantia pedaalemmer van mijn schoonmoeder kapot gegaan. Vorige was kapot gegaan. De kunststof binnenemmer kun je er makkelijk uit halen door de hendel die er aan zit.


Brabantia Touch Bin, 30L - Matt St. Door de unieke Soft-Touch sluiting opent en sluit het deksel geruisloos. Specificaties: - Grote opening: breed genoeg om een vloerblik te legen zonder morsen - Afneembare dekselunit: voor makkelijk reinigen en afvalzakken verwisselen - Van duurzame materialen: corrosiebestendig - Stevige draaggrepen: afvalemmer . Ons deksel van de brabantia touch bin is kapot. Hij bint niet meer om het zo maar te zeggen.


Deze mooie afvalbak reeds jaar in bezit. Bediening erg handig, design erg mooi. Mooie, handige prullenbak. Nu een paar weken in gebruik. Voorheen de touchbin, maar die sluiting ging kapot.


Bij deze flipbin kan dat gelukkig niet meer gebeuren. Ja,: Ik beveel dit product aan. Oorspronkelijk gepost op blokker. Het deksel opent stil en soepel bij de lichtste aanraking.


En uiteraard serieus makkelijk in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.