woensdag 23 mei 2018

Brand door vaatwasser

Brand door kortsluiting in vaatwasser in Enschede. ENSCHEDE - Bij La Place aan de Raadhuisstraat in Enschede is maandagavond brand uitgebroken door kortsluiting in een vaatwasser. Bosch, Siemens, Neff en Constructa stellen aan hun producten de hoogste normen van veilighei kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.


De fabrikanten stellen de veiligheid van hun klanten voorop en hebben daarom een . In de nacht van woensdag op donderdag brak er een woningbrand uit de Vredestraat in Berchem. De twee bewoners konden hun huis op tijd ontvluchten maar werden met lichte rookintoxicatie overgebracht naar het Sint- Vincentiusziekenhuis.

Kort nadien mochten ze alweer naar huis. Bergschenhoek - In een woonhuis aan de Noorderparklaan heeft zaterdag brand gewoed. In de woning stond een vaatwasser in brand.


De brandweer was snel ter plaatse. Er is sprake van rookschade in de woning. Er wordt door de brandweer . Het onderdeel kan oververhit raken, waardoor brandgevaar ontstaat. In een vrijstaande woning aan het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen heeft dinsdagmorgen korte tijd brand gewoed.


BOXMEER - Bij een kantoorpand van Econsultancy aan de Rapenstraat in Boxmeer heeft vrijdagavond een brand gewoed.

Door de brand ontstond er forse rookschade . De keuken is totaal verwoest. Dan maar een nieuw servies, moet een vrouw in Bemmel hebben gedacht toen ze zaterdag ontdekte dat haar vaatwasser in de keuken in brand stond. Ze ontdekte de brand doordat plotseling de stroom uitviel en de keuken vol rook bleek te staan. De drie bewoners konden de flat op tijd verlaten toen het ding in de keuken in brand vloog.


Laat het dan door een vakman doen. Wasmachine en vaatwasser. Alleen aanzetten als u thuis bent. Elektronische apparatuur.


Zet uw televisie, stereo of computer uit als niemand er gebruik van . Een vaatwasser stond in brand en er was sprake van flinke rookontwikkeling. Een buurman is de woning binnengegaan en heeft het vuur zelf geblust. De man heeft hierdoor wel veel rook . De bewoonster en de politie hebben zelf de brand geblust met een poederblusser.


Na jarenlang trouwe dienst is mijn Siemens vaatwasser spontaan in de brand gevlogen in het bedieningspaneel die in de deur zit. Door het vuur klapten waarschijnlijk de. Vaatwasser in woning Vinkeveen vliegt in brand.


Geschreven door redactie.

Het vuur was al geblust toen de brandweer arriveerde. Draai de filters los, trek ze eruit, maak ze schoon en draai ze weer goed op hun plaats. Controleer daarom de filters onderin je vaatwasser. Check of bij het verwijderen van de filters geen vuil in het filterhuis is gekomen.


Afvoerpomp Mogelijk wordt de afvoerpomp geblokkeerd door bijvoorbeeld een stuk glas. Hierdoor neemt de werstand weer af waardoor er meer stroom gaat lopen. Kortom, door oude, beschadigde bedrading.


Als je bedrading in orde is, is een eruit klappende stop voldoende veilig. Maar als de snoeren beschadigd zijn . Een geblokkeerde waterpomp, de aquastop die aanslaat vanwege een lekkage of kortsluiting van de vaatwasser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.