maandag 14 mei 2018

Gebruikte machines voedingsindustrie

Barsso is internationaal handelaar in tweedehands machines voor de voedingsindustrie en vleesverwerking. IM- EN EXPORT GEBRUIKTE MACHINES VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE. Zowel nieuw als occasie.


Europ-Equipement is gespecialiseerd in de handel in gebruikte machines voor de voedingsindustrie en vooral in de verwerking van vlees, groenten en vis, alsmede bij de bereiding van maaltijden. IB-Trade gespecialiseerd in het kopen en verkopen van machines voor de voedingsindustrie. Of het nu gaat om tweedehands machines voor de voedingsindustrie , slagerijbenodigdheden of gebruikte horeca-apparatuur, bij ons zit u goed.

Ons aanbod is heel uiteenlopend: van werktafels tot draaitafels en van horecamateriaal tot transportbanden. Hebben we de door u gezochte machine niet in huis, dan spreken wij . Tanks en machines direct beschikbaar. Online en bij Surplus Select BV te bezichtigen. Het aanbod verschilt van kookketels en mengmachines tot roestvrijstalen tafels en snijmachines.


Havantec werkt inmiddels lange tijd samen met Van Zutphen B. Als importeur en exporteur van gebruikte machines voor de voedingsmiddelenindustrie is het bedrijf, met ruim jaar ervaring, inmiddels uitgegroeid tot de . Verkoop en reparatie van machines voor de vlees- en visverwerkende industrie.

Al jaren zijn wij bekend als groot- en kleinhandel in machines en toebehoren voor de voedingsindustrie. Machines voedingsindustrie. Op deze site stellen wij een aantal van onze producten . Up-to-date stocklijst met gebruikte machines voor de voedingsindustrie en de vleesverwerkende industrie.


Van Uhm en dochterbedrijf Habuba leveren machines en de daaraan gelieerde inventaris voor de voedingsmiddelenindustrie , het ambachtelijk slagersbedrijf, retail en slachterijen. Totaalleverancier van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Nieuwe en gebruikte machines van uitsluitend gerenommeerde merken. Voordelig geprijsde tweedehands cutters en andere occasions. DMT International heeft al jarenlang ervaring en expertise op het gebied van gebruikte machines voor de voedingsindustrie.


Eenvoudige terugname van industriële tweedehands robots. Als u uw industriële tweedehands robot van KUKA niet meer nodig hebt, bekijken we graag de mogelijkheid om deze terug te kopen. Bespaar geld en vraag bij een machine - aankoop zeker naar de mogelijkheden van een inruil van uw gebruikte machine.


Tweedehandsmachines voor de voedingsindustrie speciaal voor de verderverwerking van vlees,vis,gevogelte,groenten en vegetarische produkten. U een wekelijks bijgewerkte voorraadlijst vinden. Daarnaast hebben we een groot assortiment nieuwe, gebruikte en gereviseerde machines voor de zuivelindustrie en voor de inrichting van kaasproductielijnen. Houdt u zich bezig met melkverwerking, productie van zuivelproducten of vloeibare voedingsmiddelen ? Wij zijn importeur van o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.