dinsdag 22 mei 2018

Geforceerde koeling koelkast

Door middel van een ventilator wordt de temperatuur in het koelgedeelte gelijkmatig verdeeld waardoor deze zowel boven- als onderin gelijk is. Zonder geforceerde koeling ligt de temperatuur boven in het koeldeel altijd een aantal graden hoger dan vlak boven het bodemplateau. Een koelkast is de perfecte uitkomst voor het koud bewaren van bederfelijke producten. De koude temperatuur in de koelkast zorgt ervoor dat de activiteit van de bacteriën in de producten afneemt en de bewaringsperiode wordt verlengd.


Een statische- of geforceerde koeling. Wij bieden u koelkasten met een statische- of .

KOELKAST met dubbelwandige glazen deur. Ventilator voor geforceerde koeling als de deur gesloten is. De universele koelkasten met geforceerde koeling van Liebherr zijn ideaal wanneer snel afkoelen van verse levensmiddelen vereist is. Zo kunnen bijvoorbeeld grotere hoeveelheden frisdrank in aanzienlijk kortere tijd worden gekoeld en verkocht dan in een statisch gekoeld apparaat.


Dit koelsysteem creëert in de gehele . Bij de keuze voor een horeca glasdeur koelkast of een glasdeurkoelkast voor professioneel gebruik is de koeltechniek van groot belang. Normaal gesproken kiest u voor statisch of geforceerde koeling , waarbij laatstgenoemde techniek door het gebruik van een ventilator vooral gebruikt wordt bij vaak geopende koelkasten. Hoe kiest u de juiste koelkast of vrieskast?


Tegenwoordig vindt u in alle moderne horeca-keukens koelkasten en de vrieskasten.

Groot voordeel bij een geforceerde koeling is dat na het openen en sluiten van de deur, de koeling vrij snel weer op temperatuur is. Spring naar Geforceerde koeling - Niet te verwarren met geventileerde koeling. De geforceerde koeling zorgt dankzij een ventilator voor een gelijkmatige temperatuur binnenin de koelkast.


Dit systeem behoudt een hoge luchtvochtighei waardoor de etenswaren beter bewaard blijven. Telkens wanneer de deur . Horeca apparatuur bestelt u altijd tegen scherpe prijzen op HorecaHome! Meer modellen beschikbaar. Refrigerator, glass door.


Temperatuurbereik: tot 15 . Minimaal 1professionele glasdeur koelkasten voor de horeca bij Horeca Megastore. Met jaar volledige garantie. AFINOX in verschillende uitvoeringen!


Gratis verzending specificaties: inwendig en uitwendig rvs 3dubbele. Het basisprincipe werkt als volgt: voor het verdampen van. De Metos S50L TNV koelkast met geforceerde koeling is aan de binnen- en buitenzijde van RVS is voorzien van een glasdeur.


Dit model heeft een display voor temperatuuraanpassingen, extra koelfunctie en verschillende alarminstellingen. Daarnaast is de kast voorzien van afneembare. Wanneer er behoefte is aan professionele koeling maar weinig ruimte om de apparaten te plaatsen, zijn de Gastronorm koelkasten met geforceerde koeling de perfecte oplossing.


Dankzij het lage energieverbruik zijn deze apparaten bijzonder zuinig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.