woensdag 23 mei 2018

Global waterslijper

Vul voor gebruik het bakje met een beetje water. De slijper bestaat uit drie keramische wieltjes. Je begint met het blauwe wieltje met de grovere korrel, hierna het bruine wieltje met middelfijne korrel.


Aantal : Plaats in winkelwagen. Minosharp waterslijper zwart-rood. Deze slijper heeft iets kleinere wieltjes .

Nu te koop bij Knivesandtools. Zijn je messen minder scherp geworden? De messenslijper bestaat uit twee keramische wieltjes. De keramische wieltjes hebben een snijhoek van tot graden.


Met de grijs-zwarte handgreep heeft de slijper meer stevigheid. Schrijf als eerste een review! MateriaalKeramiek, Kunststof, Keramiek, Kunststof.


Globalmessen zijn gemaakt . Producttype Waterslijper.

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem direct contact met ons op. Stuur naar een vriend(in). Even het bakje vullen met een beetje water, tot keer je mes rustig en zonder teveel druk heen en weer langs beide slijprollers halen en je mes is weer klaar voor gebruik. Gebruik deze waterslijper om eenvoudig je messen op de juiste hoek te slijpen met behulp van een grof, middelgrof en een fijn keramisch slijpwieltje die je.


Het vormt de basis van je keukengerei waarvan je jarenlang plezier hebt. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Coolblue: alles voor een glimlach. Leverbaar, bezorgd binnen werkdag(en).


Veilig betalen op verschillende manieren . Ik twijfel nogal eigenlijk en dacht eerst dat dat niet handig is. De doordachte doortrekslijper zorgt ervoor dat uw messen in no-time weer vlijmscherp zijn. De drie wieltjes hebben ieder een andere structuur en gaan van grof tot fijn. Met keramische schijven van grof via middel naar fijn voor zeer precies slijpen. Gebruiksaanwijzing: Vul het bakje met water, zodat de stenen nat blijven.


Begin bij het grofste wieltje(blauw) en haal het mes hier horizontaal, met enkel . Nu in de aanbieding van € 7voor € 500! Is dit product niet geheel wat je zoekt of wil je graag meer over dit product lezen of zien?

Klik dan door naar onze website. Op onze website vind je . Omdat de slijpgleuf en het keramische wieltje onder een nauwgezette hoek staan is het mogelijk de messen weer . In de kunststoffen behuizing van deze waterslijper zitten drie keramische wieltjes die zorgen dat u uw messen weer scherp krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.