woensdag 16 mei 2018

Magimix 5200 xl mat chroom

Magimix 5200 xl mat chroom

Het is voorzien van een extragroot toevoergoot. Hiermee kunnen hele of grote stukken groenten en fruit in plakjes of staafjes worden gesneden of geraspt. Ook het kneden van deeg, kloppen van eiwitten en blenderen van soepen en sauzen is mogelijk . De deksel is voorzien van een extra brede schacht met duwer om uw voedsel tijdens het draaien toe te voegen. Je snijdt, raspt en hakt er moeiteloos grote hoeveelheden groenten en fruit mee, maar ook voor het kneden van dik deeg draait deze . De sterkste food processor Compact van magimix.


Magimix 5200 xl mat chroom

XL premium, nieuwste foodprocessor verkrijgbaar met drie mengkommen. Deze foodprocessor is de grootste van de Magimix foodprocessors. Voor iedereen een voordeel. Magimix Foodprocessors zijn de beste blenders van Nederland. En nu ook tijdelijk de goedkoopste.


Van dagelijkse maaltijden tot luxere recepten: met deze keukenmachine kun je alles aan. Op de motor van de Magimix zit jaar garantie! Een duurzame foodprocessor dus. Het is wel noodzakelijk om te bestellen via een aangemaakte account.


Magimix 5200 xl mat chroom

Punten bij dit product: 4punten. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Coolblue: alles voor een glimlach.


Magimix 5200 xl mat chroom

Met deze keukenmachine kun je hakken, snijden, raspen en mixen waardoor je met veel plezier in de keuken zult staan. Maar tevens het kneden van deeg, kloppen van eiwitten en blenderen van soepen en sauzen is . Door het toevoegen van de mengkommen kunt ook grote en meer uitgebreide recepten met gemak bereiden. Ons gamma foodprocessors Magimix.


Rust uw huis uit met huishoudelijke producten, design en innovatieve keukenaccessoires. Standaardkorting van - voor leden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.