woensdag 16 mei 2018

Magimix 5200

Het is voorzien van een extragroot toevoergoot. Hiermee kunnen hele of grote stukken groenten en fruit in plakjes of staafjes worden gesneden of geraspt. Voor iedereen een voordeel. Jaaa eindelijk ben ik de trotse eigenares van de enige echte Magimix keukenmachine.


En niet zomaar eentje, nee! Is de mengkom of deksel stuk?

Of een opzetas kwijtgeraakt? Is het stalen mes dolgedraaid op de capuchon? Dit past helemaal in de . Ook het kneden van deeg, kloppen van eiwitten en blenderen van soepen en sauzen is mogelijk . Naast de grote standaard mengkom met een inhoud van liter krijg je er namelijk twee kleinere bij van en liter. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


De sterkste food processor van Magimix. De deksel is voorzien van een extra brede schacht met duwer om uw voedsel tijdens het draaien toe te voegen.

Free Delivery on orders over £50. Merk: Magimix Levertijd: werkdagen Verzendkosten: € 0. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Foodprocessor met kunststof mengkommen die in elkaar passen, waarvan de grootste een inhoud heeft van liter.


De kleinere mengkommen kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met de grotere modellen. In diverse kleuren te koop. Ik moet jullie iets vertellen, ik ga trouwen en wel met Mr.


Mijn hart ging tekeer, ik kreeg roze wangen en wilde de hele woonkamer door springen. Een moderne hobbykok heeft heel wat op het keukenaanrecht staan. Sommigen zien tussen het bos de bomen niet meer, want wat heb je nu echt nodig om succesvol in de keuken aan de slag te kunnen? XL premium, nieuwste foodprocessor verkrijgbaar met drie mengkommen.


Gratis meegeleverd worden de Basiskit, Smoothiemix kit en de Pureerkit t. Compleet met alle messen accessoires mengkommen en citruspers. Inclusief gebruiksaanwijzing en kookboek. Slechts een paar keer gebruikt.


De basis van de Magimix.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.