vrijdag 20 juli 2018

Doppio menukaart

Genieten is het speerpunt van deze menukaart. Rustig aan de leestafel met een krant genieten van een cappuccino en een lekker gebakje, gezellig met vriendinnen genieten van een lunch of met de liefde van je leven genieten van een lekkere lange namiddag. Te verkrijgen bij onze vestigingen. Je kunt hier genieten van een espresso, cappuccino en andere koffie-variaties.


Lees er meer over in deze blog. Ga snel langs in een van de vele filialen van deze succesvolle franchise koffieketen en laat je ook verrassen met wat lekkers van de nieuwe menukaart !

Doppio Espresso Breda is een koffiebar op de Grote Markt in Breda. Deze is gericht op de herfst en de winter. De behoeftes smaakvoorkeuren en wensen van de gasten continu. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Samen met onze partners zoeken we over de hele wereld naar steeds mooiere, complexere koffie.


Prijswinnende koffie waar de boer echt passie heeft voor zijn vak en oogst. Deze samenwerking en kennisdeling met boeren, . Zelfde inrichting, zelfde menukaart maar wat een verschil in sfeer.

Leeuwarden een Doppio zagen zijn we naar binnen gegaan. De nieuwe menukaart is binnen! Kom vanaf zondag oktober genieten van onze nieuwe lunch en andere lekkernijen. Wat zou jij willen proberen? Foodblogger Dex Bos neemt voor Smakelijke Breda al meer dan een jaar wekelijks de proef op de som bij de Bredase horeca.


Lunch, diner of zelfs ontbijt, Bos test de kaart. BredaVandaag plaatst wekelijks een blog. Als het menu zoals genoemd op vakantieveiling compleet was, dus inclusief het pizzabroo dan was het de officiële prijs van euro zeker waard. Wij waren euro kwijt in totaal.


Een schijntje waar ook nauwelijks tot geen winst opgemaakt wordt, aldus de eigenaar. Hopelijk komen veel mensen over Doppio te weten, het . Remco houdt met het maken van de kaart rekening met het milieu, de viswijzer en een gezonde levensstijl. Er is veel inspiratie opgedaan, geëxperimenteerd en uiteindelijk zijn vernieuwende en verrassende items gecreëerd. In de historische haven van Enkhuizen vind je het Stationscafé.


Heerlijk rustpunt aan de Enkhuizer haven! Of je nu een bier, wijn of cocktail liefhebber bent, KEES heeft een mooie selectie dranken op zijn kaart staan. Neem dan een Weizen bier zonder alcohol, een virgin Mojito of een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.