woensdag 18 juli 2018

Gitaarles utrecht oost

Gitaarles utrecht oost

Of wil je zelf akoestische of elektrische gitaar spelen maar heb je het nog nooit geprobeerd? Ben je gevorderd en zoek je een gitaarleraar die je meer uitdaging en échte oplossingen biedt voor de soms lastige dingen waar je tegenaan loopt in je . Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Strippenkaart van lessen voor gemak en flexibiliteit. De zakelijk leider van deMuziekFabriek is Francis Meijners. Welkom op de website van de Guitar Factory.


Gitaarles utrecht oost

Wij bieden gitaarles in het centrum van Utrecht. Je krijgt gitaarles van goed opgeleide gitaardocenten. Geschikt voor kinderen vanaf en volwassenen tot 99. Optredens waarbij je samenspeelt met een zanger of zangeres. De muziekkeuze van de leerling staat centraal.


Conservatorium geschoold. Neem contact op voor een gratis proefles. Privé- of groepsles, elektrisch- of akoestisch gitaar. Goedkoop gitaarles met u-pas. Volwassenen gitaarles met strippenkaart.


Tot jaar goedkoper gitaarles ! Hoi (aanstaande) gitarist! Heb jij altijd al willen ervaren hoe ontzettend gaaf het is om muziek te maken? Hoe leuk het is om gitaar te spelen? Of ben je al een aantal jaar op weg, maar wil je graag beter worden in wat je doet?


Ik ben een gediplomeerde gitaardocent met meer dan jaar ervaring. Sinds eind jaren speel ik gitaar en heb in veel bands gespeel in verschillende stijlen van Pop over Rock tot Jazz. Als docent heb ik veel ervaring met het geven van . Dat doen we door middel van . Utrecht , akoestisch, voor kinderen en volwassenen. Niels van Lier, een ervaren gitaardocent bedreven in veel muziekstijlen, leert jou de kneepjes van de gitaar!


Gitaarles utrecht oost

Van Iterson Muziek geeft zangles, saxofoonles, gitaarles , pianoles en ukelele-les in hartje Utrecht. Speel en zing met plezier, we geven les op maat. Korte Minrebroederstraat 5. Incredibly affordable and very cosy lunch spot.


Een persoonlijke noot van Eller:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.