dinsdag 17 juli 2018

Glas op maat snijden

In deze instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een spiegel op maat snijdt. De beginselen van glassnijden. Gehard veiligheidsglas kopen. Afhankelijk van ordergrootte en afleveradres wordt evt. Zelf uw glas op maat snijden met een glassnijder?


Bekijk het handige stappenplan voor perfect resultaat.

Om uw houten panelen en glas , aangekocht bij Brico, op maat te laten versnijden , kunt u terecht aan de balie van de Brico-Service, die u vlakbij de houtafdeling vindt. Glas zou iedereen op maat kunnen maken. Of het nu gaat om een strook die er af moet, of dat u nu glas mooi rond wilt uitsnijden , met een glassnijder is het mogelijk. Oefen voordat u daadwerkelijk gaat snijden wel eerst even, zodat het u . Het is mogelijk om enkel glas op maat te laten snijden.


Hier is wel een speciaal mesje voor nodig die elke glaszetter wel in het bezit heeft. Het snijden van glas kan uitsluitend bij enkel glas. Veel mensen vinden glas een eng materiaal om mee te werken, maar met het juiste gereedschap is het snijden ervan helemaal niet . En zo kan je glas precies op maat snijden of je snijd een rond of een hart ,maar dat zou je na het overgetrokken te hebben op glas ,zonder steun van een liniaal moeten snijden , ik heb het geprobeerd het lukte maar het los breken van de stukken er omheen ging me nog niet helemaal goed af ,dat moet ik .

Voor glas snijden op maat bent u bij Glashandel Accuut aan het juiste adres. Wij beschikken over een computergestuurde snijtafel waarop wij alle maten en vormen voor u kunnen maken. En we hebben vrijwel alle soorten glas in voorraad. Bent u op zoek naar glas op maat ? Dan bent u bij Glasopmaat.


Bekijk ons ruime aanbod in spiegels, douchedeuren, tafelbladen etc. Spiegel op maat snijden ? Op Buys Glas kunt u alle soorten glas op maat bestellen. Glas op maat snijden laat u over aan de professional! Lees hier meer over Buys. Wij snijden uw glasplaat terwijl u wacht.


Een goedkope glasplaat nodig? Alhra Glas levert direct op maat uit eigen voorraad. Glasplaten hebben wij voor u op voorraad.


Uw glas snijden wij zelf op maat in onze eigen glasslijperij – Meierdrees. Zoekt u een bedrijf dat ervaren is in het snijden van glas ? Glashandel Meierdrees is dé specialist op dit gebie beschikt over heel wat jaren ervaring en helpt u graag verder. Professioneel glas laten snijden. Ons bedrijf heeft een heuse eigen .

Wilt u een glasplaat precies op maat laten snijden , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare partner in glaszaken. Naast alle behang en verf en aanverwante artikelen hebben wij ook een glashandel.


Vlakglas : Met vlakglas wordt glas bedoeld zoals dat gebruikt wordt in de bouw zoals in ramen, deuren en kozijnen. Veel glas kunnen wij terwijl u wacht op maat snijden in de winkel. Zo niet, dan laten wij dit doen door onze vaste en betrouwbare leveranciers. UIteraard kunnen wij er ook voor zorgen dat uw ruit thuis afgeleverd wordt. Hulp nodig bij het opmeten?


Ook dat is geen probleem! Uw glas wordt altijd met wieltjes van gehard staal gesneden. Voor precieze glasbewerking , tot in de puntjes. Met een CNC-snijmachine of met de hand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.