woensdag 18 juli 2018

Magische mok kruidvat

Magische mok kruidvat

Het kan in een paar stappen. Maak nu uw persoonlijke magische mok ! De prachtige mok verkleurt bij een hete vloeistof, na het inschenken wordt uw mooiste foto direct zichtbaar. Een magische panoramamok met uw mooiste foto maken.


Een fotomok is origineel en uniek om te geven. Verder is een mok met foto een schitterend en persoonlijk cadeau. Maak een unieke fotomok voor een uniek persoon of lekker voor jezelf.


Ook met panoramafoto of met binnenkleur verkrijgbaar. Onze panorama en magische mok al gezien? Dit is en voorbeeld van onze magische mok. This is an example of one of our Magic mugs.


Magische mok kruidvat

Het doek gaat op voor de magische mok : Zodra er hete vloeistof in wordt gegoten , verschijnt op de mok uw persoonlijke foto - een genot voor groot en klein. De mooiste magische mokken maak je hier! Magische mok met foto maken? Op de magische mok kan je eigen foto komen.


De levering van de magische mok is binnen uur! Bestel jouw eigen gepersonaliseerde magische mok met foto en tekst. Schenk iets warms in je magische mok en zie je foto op een magische wijze verschijnen! ZUSA-DESIGN DIY beker met tekst Duration: 215.


Magische mok kruidvat

DIY Hoe versier ik super snel een mok! Foto op kussensloop bedrukken? Eenvoudig afhalen bij jouw Kruidvat. Of lekker makkelijk thuis laten bezorgen. Levertijd: ongeveer werkdagen.


Het magische is dat de foto pas . Naast de gewone mokken zijn er ook nog andere soorten beschikbaar. Zo is er ook nog de magische mok waarbij de foto pas zichtbaar wordt wanneer warme drank in de mok wordt geschonken. Bent u van plan om meer dan één mok te bestellen, dan loont het misschien wel de moeite om eerst eens naar de prijs van de . Wie kent hem niet de mok met eigen foto ! Bij HEMA bestel je deze snel en gemakkelijk en kan je dan gratis afhalen in een HEMA winkel van je eigen keuze.


Verschillende varianten en kleuren. De door ons bestelde magische mok komt uit dezelfde fabriek als de spaarpot van het Kruidvat , en is ook op identieke wijze verpakt. De paarsbruine kleur verdwijnt en de beker wordt helemaal wit, waardoor de foto .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.