vrijdag 20 juli 2018

Mobiel pinautomaat

Alle pinapparaten zijn echt mobiel: verbinding via simkaart en WiFi. U hebt geen aparte app of software nodig om onze pinautomaten te gebruiken. Contactloos pinnen via mobiel of met een daarvoor geschikte betaalpas komt steeds vaker voor. De mobiele pinautomaten van Verifone staat bekend om zeer robuust en betrouwbaar. De keuze tussen GPRS of Wi-Fi verbinding hangt af van hoe u de pinautomaat gaat inzetten binnen uw onderneming.


Dan doe je er goed aan om de vergelijkingstool van mobielebetaalsystemenvergelijken.

Een mobiele pinautomaat kopen? De verschillende aanbieders kun je . Geen maandelijkse kosten! Met de NIEUWE SumUp kaartlezer! Op zoek naar een mobiele pinautomaat voor uw terras, restaurant of taxi? Kies de CCV Mobile GPRS en laat uw klanten altijd en overal veilig pinnen.


Mobiele pinautomaten koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol.

Ieder klein bedrijf is anders. Maar wat vaststaat is dat er bij allen geld in het laatje moet komen. De nieuwe iZettle Reader is snel in te stellen, eenvoudig in gebruik, en het stelt je altijd en overal in staat om kaart-, creditcard- en contactloze betalingen te accepteren. Accepteer de hele dag betalingen met ons mobiele.


Het verkoopbedrag moet worden opgegeven in de bijbehorende Xengo Mobile Pay app, waarna de klant de kaartlezer gebruikt . Coolblue: alles voor een glimlach. Vergelijk mobiele pinapparaten op Checkout. Mobiel pinapparaat huren voor een korte periode? Bij InstaPIN ben je aan het juiste adres.


Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van pinapparaten vanaf één dag, maar kunnen dit ook voor een langere tijd aanbieden. Dit ook nog eens tegen de scherpste tarieven. Al onze pinautomaten zijn voorzien van een GPRS chip en . M8FIMBen je op zoek naar een uiterst mobiel.


Wij configureren uw pinautomaat, dragen zorg voor de benodigde software updates en verwerken uw transacties. Overweegt u een mobiele pinautomaat te kopen? Pintip biedt twee wifi pinautomaten aan die u kunt kopen of huren. Daarnaast doen wij al het regelwerk voor u.

Alle administratie én het instellen van de pinautomaat. Onze klanten waarderen dit met een 9. Wilt u een mobiele pinautomaat huren voor een beurs, festival of andere gelegenheid? RENT A PIN is Nederlands grootste en meest toonaangevende verhuurder van pinautomaten. Wij leveren snel, betrouwbaar en voordelig! Dankzij ons zeer geavanceerde logistieke netwerk kunt u een mobiele . U heeft de keus uit pakketten: Pin -in-One Vast, Pin -in-One Vast GPRS en Pin -in -One Mobiel.


Daarin zitten standaard een vaste of mobiele betaalautomaat en een servicecontract. Heeft u al een eigen pinautomaat ? Maestro en V PAY op uw eigen pinautomaat. Standaard betaalt u kosten per pintransactie.


U betaalt dan de pintransacties als bundel vooraf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.