maandag 23 juli 2018

Siemens wasmachine wm14b262nl

De machine scoort op de meeste testaspecten redelijk. Hij is voorzien van een display waarop de resterende programmatijd te zien is en met een timer kan een uitgestelde eindtijd ingesteld worden. Prijsinformatie van de shop. Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding deze WM14B262NL.


Siemens WM14B262NL Wasmachines - Wit.

Oorspronkelijk gepost op siemens -home. De trommel is klein met slechts 6kg en hij heeft nog een ouderwetse koolborstelmotor, maar je kunt wel rekenenop de degelijke Duitse kwalite. De iSensoric wasmachine met varioPerfect voor flexibele tijd- of energiebesparing en een groot display met eindtijd uitstel.


Tevens beschikt de wasmachine over VarioPerfect, . Pluspunt: was stil, zelfs tijdens centrifugeren. Ondanks dat ik de wasmachine enkele weken in huis heb, ben ik erg tevreden over de wasmachine. Met deze wasmachine kan een kind echt de was . Aangeraden door de specialist.

Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 3400). Reageer op deze vraag Misbruik melden. Is het mogelijk dit uit te schakelen? Waar zit de transportbeveiliging bij de wasmachine en hoe verwijder ik die.


Bestel direct via Wasmachines. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Laat ons je helpen met alle informatie over deze wasser én het vinden van de beste winkel. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar.


De WM14B262NL heeft de opening Frontload. Met waterPerfect detecteren de s. Hiermee kunt u kiezen tussen procent sneller of procent zuiniger wassen. Met WaterPerfect detecteren de sensoren automatisch de hoeveelheid wasgoed en passen hier het waterverbruik . Goedkoop bij Keukenloods. Deskundig en eerlijk advies.


Groot aanbod in alle modellen. Scherpe prijzen en snelle service.

Per maand betalen mogelijk. Capiciteit 1-kg vulgewicht. Garantieperiode op de motor jaar. Type motor koolborstel motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.