woensdag 22 augustus 2018

Mobicool b40 hybrid prijs

Op zoek naar de beste Mobicool Bkoelbox aanbieding? Vergelijk het ruime assortiment Mobicool koelboxen en profiteer van de laagste prijs ! C onder de omgevings temperatuur. Koelbox vrieskist Mobicool Bhybride.


Huidige nieuwprijs ca €21- aangeboden een in nieuwstaat verkerende koelbox, deze is vakantie gebruikt werkt op volt (auto).

Zo goed als nieuw Ophalen. De Mobicool Bhybride koelbox is de ideale oplossing als je de inhoud van je compressor koelbox ook onderweg naar je vakantiebestemming koel wilt houden. Het grote voordeel van de compressor techniek is uiteraard dat je . Nu verkrijgbaar bij De Wit Schijndel. Het Bhybride koelbox reserverubber van Mobicool is geschikt als reserveonderdeel van het rubber aan de binnenkant van de deksel.


Nu bij De Wit Schijndel. De Wit ) Wij hebben hem eerst uur laten rusten en zondagmorgen aan gezet op stand max. Zondag avond was hij -dit kon ik meten met de buiten thermometer die er in ligt.

De Mobicool Bis een hybride koelbox en combineert de beste eigenschappen van een compressor koelsysteem met een thermo elektrisch systeem. De MobiCool BHybrid is een thermo-elektrische koelbox (volt) en compressor koelbox (2volt). Koelen tot maximaal graden onder omgevingstemperatuur (volt) en via 2volt maar liefst vriezen tot -graden. Wat zijn de voor- en nadelen?


Twee koelsystemen in een box: de koelbox BHYBRID heeft een sterke compressor en een thermo-elektrisch aggreggaat aan boord. Daardoor is de koudeketen tijdens de transport gegagandeerd. Altijd fris of zelfs vriezen bij elke temperatuur, gedaan om telkens de grote koelkast te openen voor een frisdrank met de noodzakelijke temperatuurverlies in de koelkast. Nu alles in de handige koelbox in de voortent en genieten maar. Omschrijving: Hybride Mobicool koelbox, de ideale combinatie van een compressor met een Peltier systeem.


Volledig onafhankelijk van de buitentemperatuur. Normale prijs : € 2495. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Echter ik heb deze koelkist nog nergens echt te koop gezien.


Heeft één van jullie deze kist al ergens daadwerkelijk te koop gezien en tegen welke prijs ? V-AC koelt en vriest op 230V tot -15ºC. Regelbaar met thermostaat tussen 12ºC en -15ºC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.