dinsdag 21 augustus 2018

Werkingsprincipe vaatwasser

Het vocht wordt uit de lucht door het zeoliet opgenomen. Tijdens dit proces zal het zeoliet energie onder de vorm van warmte vrijgeven. Deze machine werd met de hand aangedreven.


Vroeger was het een vorm van een luxe, maar vandaag de dag is hij zowat in ieder huishouden terug te vinden. Na enkele uren is uw afwas .

De machinale vaatwas bestaat uit twee fasen, te weten 1. Bij het wassen wordt het vuil losgeweekt en verwijderd van het vaatwerk. Met het naspoelen wordt het aanhangend waswater van het vaatwerk verwijderd. In het zoutreservoir van de vaatwasser zit een permanente magneet. Aan de buitenzijde van het reservoir zit een reed-contact. De permanente magneet zal.


Ik moest vandaag het zoutreservoir van de vaatwasser weer bijvullen. Met zout wordt de vaat glanzender, zegt men.

Ga je een vaatwasser kopen? Lees deze zaken vóór je een nieuw apparaat aanschaft. Ik leg je de functie van het zout in je vaatwasser uit en wat er gebeurd als je geen zout in je vaatwasser doet. Getallen tussen haakjes verwijzen het schema in het hoofdstuk Ontwerp van de machine.


In het display (2) wordt de watertemperatuur in de boiler ge- toond. Werkingsprincipe , zonder afvoerpomp. Als er vervolgens op de topdeksel.


De belangrijkste eisen aan de concepten voor het nieuwe werkingsprincipe zijn:. Simpel gezeg deze apparaten worden gebruikt om te koken. Hoe werkt hot-fill voor de vaatwasser ? Zo zijn er drie spoelgangen: vuil wegspoelen met 30ľC, heet spoelen met 60ľC en naspoelen met koud water. Het werkingsprincipe is hetzelfde, echter de besturingsroutines zijn anders. Deze hot-fill, type SP, is standaard geschikt voor vaatwassers met een aquastop voorziening.


Ik heb de schakelaartje losgehaald van de vergrendeling om het werkingsprincipe te snappen. Als ik het goed het begrepen loopt bij een open deur de stroom van contact naar en bij een gesloten deur van naar 3. Als ik de hoofdschakelaar indruk gaat het rode lampje rechtsonder de vaatwasser.

Bij gelijktijdig gebruik van een aantal water afnemende apparaten wordt de druk op de waterleiding vanzelf minder. Dat betekent dat er een stuk minder . Veel vaatwassers van Beko zijn. Zuinig met energie en tijd: Dankzij het bijzondere werkingsprincipe is een inductiefornuis het meest energiezuinige onder de fornuizen. Omdat inductiefornuizen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.