vrijdag 7 september 2018

Delonghi airco pac n81

De Pinguino PAC Nbeschikt over een LED controlepaneel en met de infrarood afstandsbediening met lcd-display stel je gemakkelijk alle functies in. Uitgekomen op deze van DeLonghi. Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting?


DeLonghi Pinguino PAC Nmobiele airco voor woonkamer, slaapkamer tot 80m³. Direct klaar voor gebruik, stil, verrijdbaar, met standen en timer.

Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. De PAC Nheeft een maximaal koelvermogen van 9. Zo is het apparaat niet alleen geschikt voor een kleine ruimte zoals een studeerkamer, maar ook voor bijvoorbeeld je . Delonghi PACNis een energiezuinige portable airconditioner Energieklasse A met een fraaie vormgeving en afstandsbediening met LCD display. Een portable airconditioner kopen Delonghi airconditioning vindt u bij AirSain!


Met de infrarood afstandsbediening met LCD-display stelt u eenvoudig alle functies in.

Tot slot beschikt de PAC Nover een digitale timer, . Prijzen vergelijk vanaf € 4400. Zo zorgt de ontvochtigersfunctie ervoor dat de lucht in de kamer niet klam aanvoelt. Je kunt ook kiezen voor de ventilatorfunctie. De airconditioner verspreidt dan een fijn briesje, maar laat de temperatuur in de ruimte niet echt zakken. Ik gebruik deze koeling in mijn kamer waar ik ook altijd studeer.


Het geluid is absoluut niet storend wat handig is voor tijdens het studeren. Bekijk hier de eigenschappen, voordelen en de prijs van de Delonghi airconditioner PAC NPortable Airconditioner of bezoek onze showroom. Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk om verkoeling te zoeken en een perfect apparaat om deze verkoeling te vinden is DeLonghi's Pinguino PAC N81. DELONGHI Airco PAC NA direct online verkrijgbaar. Deze stijlvolle airconditioning kan kamers van tot m³ verkoelen, terwijl hij tijdens het koelen tot twintig liter vocht per dag verwijdert.


Bekijk en download hier de handleiding van DeLonghi PAC NAirconditioner ( pagina van 11) (Nederlands). Tot korting op onze website! Energie-efficiëntieklasse (koeling): A, Netbelasting: 9W, Energieverbruik per uur (koeling): kWu. DeLonghi Airco PAC kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.


Kleur van het product: Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.