woensdag 12 september 2018

Delonghi airco pinguino

Eenvoudig in het gebruik, stil en uiterst efficiënt. De PACNheeft onder andere een afstandsbediening, een elektronische timer en een stoffilter. Tevens beschikt de verrijdbare airconditioner over een condens recycling systeem wat het apparaat . Direct klaar voor gebruik, stil, verrijdbaar, met standen en timer.


Afstandsbediening nog in dichte verpakking. Op naar een aangename zomer met de pinguino pac nsilent van delonghi.

Deze mobiele airco koelt ruimtes af tot m³ op de door jou. Met de afstandsbediening pas je de standen en instellingen van de airconditioner aan vanuit je luie stoel. Wij schaften deze top airco aan in afwachting van de installatie van een vast toestel.


Bedien hem met de afstandsbediening en je hoeft niet eens van je plek te komen. De mobiele airco verplaats je gemakkelijk zodat hij altijd koelt in de ruimte waar jij dat nodig vindt. Zoals de naam al doet vermoeden: hij produceert amper geluid.


Met de digitale timer stel je in hoeveel uur de airco moet werken, voordat hij automatisch . Boven aan knop knippert driehoekje en wil niet aan wat kan het zijn.

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Levertijd: Meer dan werkdagen. Binnen dagen gratis retour! De nieuwste producten, de juiste prijzen! Tot 20:klantenservice en verzenden!


DELONGHI MOBIELE AIRCONDITIONERS, ELEKTRISCHE KACHELS EN LUCHTONTVOCHTIGERS EENVOUDIG KOPEN BIJ AIRSAIN. AirSain heeft een ruim assortiment . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. Geruisloos en verantwoord koelen doet u dan ook met de uiterst e. Bovendien is hij makkelijk te verplaatsen dankzij de handvatten en de wieltjes. Online bestellen van Airco en Ventilator producten.


Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24. Pinguino PAC WE128ECO SILENT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.