woensdag 12 september 2018

Delonghi ecam 22 110 zetgroep zit vast

Krijg je de zetgroep niet meer uit je volautomatische espressomachine? Ik leg je hier uit hoe je deze weer losmaakt. Wilde mijn zetgroep schoonmaken, maar zit muurvast en rechtop i. Hoe kan ik dit oplossen? Zetgroep zit bovenaan muurvast schoongemaakt stroom eraf en erop niets helpt alarm driehoekje komt telkens terug.


Delonghi ecam 22 110 zetgroep zit vast

De productspecialist van koffiecenter. Hallo beste klussers, wellicht is hier iemand die mij uit de brand kan helpen. Hierbij een update :Het apparaat is nu volledig vastgelopen en niet meer te gebruiken. Mijn vraag is nu : Als je de filmpjes ziet in de uitzendingen van Tros Radar over. Bestond niet uit de stoffen.


Aangezien ik het voor die prijs wel hindelijk vond heb ik van Delonghi een alternatief gekregen de Ecam 23. Bij demonteren van het toestel bleek dat de houder van de zetgroep op een draadstang zit , door het draaien van de draadstang kan de zetgroep naar boven of beneden bewegen. Aangezien het motortje niet in beweging te krijgen was, de draadstang dan maar manueel gedraaid tot de zetgroep helemaal . Vandaar dat ik graag een rectificatie wil van het eerder door mij geschreven bericht over de Delonghi ECAM 22. We hebben de afgelopen weken problemen gehad doordat we vettere koffie bonen hebben gebruikt Segafredo, heerlijke koffie maar dan loopt de machine dus vast na een tijdje(3weken) Op.


Dan zit je helemaal verkeerd. Spoel de zetgroep dus regelmatig af met lauwwarm water (zonder zeepsop) of laat de zetgroep weken in een bakje water. Zo wordt de oude koffie verwijderd van de zetgroep en geniet je altijd van een heerlijke, verse koffie. De grote vraag voor mij: welke bonen.


Maar zo als eerder gezegd , de zetgroep zit pot vast. Smeer de zetgroep nadat u ongeveer 5koppen koffie hebt gezet of ten minste eenmaal per maand. Maak de zetgroep eerst schoon onder de kraan om koffieresten en overtollig vet te verwijderen.


Delonghi ecam 22 110 zetgroep zit vast

Laat de zetgroep drogen en smeer de zetgroep pas daarna. DeLonghi Magnifica S Ecam 22. Breng het smeermiddel gelijkmatig aan op beide zijgroeven . Magnifica familie, het is een model dat actiematig gevoerd wordt door Delonghi. Technisch gelijke modellen zijn de ECAM 21.


De modellen verschillen in hun kleurstellingen. De machine is volautomatisch en kan . Last van slappe kopjes koffie uit het koffieapparaat van de Delonghi Ecam wij lossen dit probleempje zo op! Het probleem zit hem vaak dat er verschillende koffiebonen worden uitgetest in het apparaat doordat elke koffieboon anders is krijgt de Delonghi het zwaar te voorduren met name de.


Wanneer de zetgroep niet meer voldoende is ingevet, loopt deze niet meer zo soepel en kan dat leiden tot problemen in de koffie-afgifte. Meld uw machine aan ter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.