vrijdag 14 september 2018

Denise fotografie

Gespecialiseerd in Bruidsfotografie, Portretfotografie en Bedrijfsreportages. Bel gerust een keer om een afspraak te maken. Leuke, spontane fotoshoots op locatie rondom Deurne. Ook voor grafisch design.


Contactinformatie, telefoon, adres, openingsuren.

Pure bruidsfotografie om bij weg te dromen. Voor mij is fotograferen het zien van dat mooie licht. Op het goede moment op de juiste plek zijn. En die ene blik die een portret zo sprekend maakt. Met veel plezier maak ik fotoreportages, in een ontspannen sfeer en met oog voor detail.


Bij u thuis of op locatie. Voor u persoonlijk of voor uw bedrijf. Openingsuren, adres en telefoon.

Dat maakt jouw mening nog belangrijker! Deel dan nu jouw ervaring! Denise Fotografie is nog niet beoordeeld door andere bruidsparen. Stoppen omdat fotografie goed gaat, het is opmerkelijk.


Maar voor Denise van de Ketterij wel de reden om de fotostudio te staken. Welkom op Denise van der Plas fotografie. Leuk dat jullie een bezoek brengen aan onze site.


Met een foto leg je een moment vast die daarna weg is. Iets waardoor je even terug kan naar dat mooie moment. Denise van Rijswijk heeft al van jongs af aan een passie voor fotografie en reizen. Tegenwoordig reist ze als reisblogger en fotograaf voor Inhetvliegtuig.


Met een open blik op de wereld gaat ze op zoek naar interessante beelden en . Denise Schilderman legt alle mooie en bijzondere momenten voor je vast! Denise is leidster bij het kinderdagverblijf waar onze kinderen het reuze naar hun zin hebben gehad en kende ik dus al. De dag begon voor mij al ouwehoerend bij Bryan thuis.


Leuke mensen, zonnig weer, het was echt een feestje om erbij te zijn!

De meest volledige site met ruim 66. Miss World goes Burning Man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.