maandag 17 september 2018

Douwe egberts espresso bonen

Douwe egberts espresso bonen

Smaakomschrijving: Een intens rijke espresso met bloemige tonen. Bevat1 premium Arabica bonen uit Latijns Amerika die medium gebrand zijn. Een uitzonderlijke koffie voor liefhebbers.


Douwe egberts espresso bonen

Een verfijnde en geurige espresso koffie met een toegankelijk karakter. Zak van kgmedium roast. Arabica, langzaam gebrand op medium brandhoogte, voor een ronde en aangename smaak.


De uitgesproken smaak ontstaat door de bonen extra lang te branden. De liefhebber van een pittige espresso drinkt de Dark Roast espresso puur uit een klein kopje, maar het . Het langdurige brandproces zorgt voor een diepdonkere brandkleur en een rijk aroma. Dat maakt deze koffie dan ook zeer geschikt voor het maken . Arabica , langzaam gebrand op medium brandhoogte voor een ronde en aangename smaak.


Douwe egberts espresso bonen

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Omdat bij het branden van koffie etherische oliën naar buiten kunnen treden is het belangrijk uw volautomaat of molen regelmatig te reinigen.


Wij adviseren om deze koffiebonen. De altijd constante smaak geeft je dat unieke vertrouwde thuisgevoel. Wij versturen vanuit Nederland de lekkerste producten naar je toe.


Douwe egberts espresso bonen

Espresso Bonen - 1 Arabica. Dankzij de diepe brandkleur is deze koffie uiterst geschikt voor het bereiden van espresso of koffie met melk, zoals cappuccino of café latte. Deze bonen zijn langzaam donker gebrand.


Geniet van een krachtige koffie met een volle smaak . Een Italiaans brandingsproces . Ideaal voor het maken van een lungo. Deze koffie is ook de perfecte basis voor een milde cappuccino of een zachte caffè latte. Een zeer gewilde melange voor elk moment van . Het is een melange zoals ze hem graag in mediterrane landen drinken. Deze temperamentvolle melange heeft een indrukwekkend karakter met een . Cartridges, Kantoorartikelen, Bisley meubelen en vele andere producten.


Douwe egberts espresso bonen regular.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.