donderdag 6 september 2018

Douwe egberts espressobonen

Douwe egberts espressobonen

Bestel eenvoudig online. Dark Roast espresso bonen zijn pittig van smaak en 1 Arabica. Perfect voor een espresso koffie of cappuccino.


Douwe egberts espressobonen

Smaakomschrijving: Een intens rijke espresso met bloemige tonen. Bevat1 premium Arabica bonen uit Latijns Amerika die medium gebrand zijn. Douwe Egberts Espresso bonen zijn ideaal voor espresso of als basis voor cappuccino. Een uitzonderlijke koffie voor liefhebbers. Met mocca zet je koffie met een volle en rijke smaak.


De melange is lekker donker gebrand. Een heerlijke verleiding waarin je zelfs subtiele accenten van specerijen en cacao kunt proeven. Arabica, langzaam gebrand op medium brandhoogte voor een ronde en aangename smaak. Een verfijnde en geurige espresso koffie met een toegankelijk karakter. Décafé is het bekende en vertrouwde Aroma Rood.


Douwe egberts espressobonen

Met dezelfde prettige ronde smaak en dat bekende aroma. Maar dan zonder de cafeïne. Het is onze koffiebranders gelukt om de cafeïne uit de koffie te halen en toch de smaak en het aroma te behouden. Dit is een koffie voor iedereen die wel de smaak wil, maar niet de . Geniet van een koffie met een een milde smaak en een licht rins karakter.


De perfecte melange voor een krachtige espresso. Het langdurige brandproces zorgt voor een diepdonkere brandkleur en een rijk aroma. Dat maakt deze koffie dan ook zeer geschikt voor het maken van een krachtige espresso, vol van smaak en een . Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Ideaal voor het maken van een lungo. Deze koffie is ook de perfecte basis voor een milde cappuccino of een zachte caffè latte. Een zeer gewilde melange voor elk moment van de dag.


Deze bonenkoffie is gemelangeerd uit 1 Arabicabonen en geschikt voor alle espressoapparatuur. Deze bonen zijn speciaal geselecteerd en gebrand om naast de volautomaat, ook het beste resultaat te krijgen (na malen) op een filterapparaat. Omdat bij het branden van koffie etherische oliën naar buiten kunnen treden is het belangrijk uw volautomaat of molen regelmatig te reinigen.


Douwe egberts espressobonen

Wij adviseren om deze koffiebonen . Het is een melange zoals ze hem graag in mediterrane landen drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.