donderdag 6 september 2018

Douwe egberts koffiebonen mocca

Douwe egberts koffiebonen mocca

Met mocca zet je koffie met een volle en rijke smaak. De melange is lekker donker gebrand. Een heerlijke verleiding waarin je zelfs subtiele accenten van specerijen en cacao kunt proeven. Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - x 5gram.


Douwe egberts koffiebonen mocca

Met Mocca zet je koffie met een volle en rijke smaak. Dit is het resultaat van een krachtig samenspel van aromatische Arabica bonen en pittige Robusta bonen. Door de bonen diep en donker te branden ontstaat een heerlijke, verleidelijke koffie, die zich al openbaart zodra je de verpakking opent en de bonen maalt. Een koffie waar je vooral na het eten extra van kunt genieten . De Robusta bonen zijn ietwat bitterder en krachtiger van smaak dan de zoete Arabica bonen.


Door deze bonen samen te voegen is de smaak aromatisch. Samen met specerijen en een vleugje chocolade . Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De koffiebonen die ze gebruiken komen uit verschillende landen en worden door vakkundige koffiemeesters geselecteerd. Hieronder hebben we de populairste blends voor je geselecteerd.


De meest vertrouwde koffie van Nederland gemaakt van pure kwaliteits koffiebonen. Voor uur bestel volgende dag thuis! Subtiele accenten van specerijen en een vleugje chocolade. WorldwideHolland service: Nederlandse Producten Wereldwijd Verzonden. Koop je koffie online bij ikdoeboodsgappen.


Bestel uit ons wereld assortiment. Vers, gemakkelijk én voordelig! DOUWE EGBERTS caps Lungo Moka R. Tips voor de lekkerste koffie. Gebruik deze koffiebonen in een volautomatische bonenmachine of gemalen in een koffiezetapparaat.


Douwe egberts koffiebonen mocca

Gebruik ongeveer tot gram koffie per kopje (afgestreken eetlepels of maatschepje) volgens de gewenste sterkte van je koffie. Er zijn winkels gevonden en de laagste prijs is € ,75. Dit is een koffie met een uitzonderlijke melange van donker gebrande koffiebonen van verschillende oorsprong.


Hun expertise en de liefde voor dit natuurproduct vind je terug in dit pak . Boven de euro sturen wij uw bestelling gratis naar u op! Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten met beschadigde dozen, uiteraard met fabrieksgarantie vanaf aankoop. Voor 16:uur bestel volgende dag thuis!


Douwe egberts koffiebonen mocca

Wil je koffie met een volle en rijke smaak dan is Mocca jouw keuze. Filterkoffie en bonen vergelijken: Speciaal. Aroma variaties mocca koffiebonen. Meld een fout op deze pagina.


Wij adviseren om deze koffiebonen te bewaren op een koele plaats. Bewaar de koffiebonen na opening niet langer dan weken, bij voorkeur in de originele verpakking in een goed afsluitende bus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.