donderdag 20 september 2018

Dru art 3

De kenmerken van deze kachel zijn de eenvoudige installatie, de robuuste plaatstaal geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur. Standaard geleverd met een piëzo vonkontsteking en. Bewaar dit document zorgvuldig. Kenmerken voor de Art -serie zijn de zeer gemakkelijke installatie, de robuuste plaatstaal geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Verdere kenmerken zijn de zeer gemakkelijke installatie, de robuuste plaatstaal geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur. Met de DRU Art- serie biedt DRU u een praktische oplossing voor de verwarming van elke ruimte in huis of bedrijf. Download hier gratis uw DRU ART handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De Dru art is een compacte gevelkachel die u zal verrassen. Het unieke assortiment gashaarden van Gaswinkel is nu compleet.

DRU Art Aardgas gevelkachel aardgas of propaan. Wij leveren alle soorten en maten. Vandaag de dag gaat het vooral om de sfeerverwarming maar ook voor een functionele gashaard als hoofdverwarming bent u bij ons aan het juiste adres.


Kenmerken voor de Art-serie zijn de zeer gemakkelijke installatie, de robuuste plaatstaal geëmailleerde verbrandingskamer en een lange levensduur. Verbrandingssysteem, Gesloten. Installatiemateriaal nodig?


W, aardgas, verbrandingsluchttoevoer. Dru Art Uw leverancier is Kachelonline. Bestel nu vóórdelig en snel bij INSTALLAND. Deze uitvoering is voorzien van . Met de Art-serie biedt DRU u een verwarmingsoplossing voor iedere ruimte in huis of bedrijf.


Kenmerken zijn de zeer gemakkelijke installatie, de plaatstaal geëmailleerde verbrandingskamer en lange levensduur. DRU Gashaard ART , Vermogen=3. W, Rookgasafvoer aansluiting=160mm, Hoogte=50 Breedte=54 Diepte=23 Kleur=Wit.


Diameter rookgasafvoer (mm), 165.

Dit artikel is niet meer leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.