maandag 17 september 2018

Evenementen capelle aan den ijssel

Locatie: Recreatiegebied Hitland (verzamelen parkeerplaats ter hoogte van Ontmoetingstuin). Red Singles Disco Night 21:00. Voor het organiseren van een klein evenement heeft u geen vergunning nodig. Denk hierbij aan een buurtfeest of straatbarbecue.


U moet dit wel melden bij de gemeente (gratis, uiterlijk werkdagen van tevoren).

Als er meer dan 2gasten komen, is het een . Vraag uw evenementenvergunning schriftelijk aan. Capelle aan den IJssel vandaag uitjes - Activiteiten, uitgaanstips en. Stuur het volledig ingevulde formulier Vergunningaanvraag evenement (pdf, 22Kb) per e-mail.


Zin om er lekker op uit te gaan? De meest volledige site met ruim 66. Op woensdag januari wordt het KinderLab in Schollevaar feestelijk geopend met een programma vol activiteiten!

Het KinderLab Het KinderLab is een inspirerende plek voor kinderen van tot jaar en hun ouders. Zij kunnen er terecht voor hulp en ondersteuning op het gebied van huiswerk, taal, . Op zoek naar een Fotograaf evenementen in Evenementen ? Vind de fotograaf die bij jou past op Happix! Beleidsregels voor SUBSIDIEVERLENING aan EVENEMENTEN in. Algemene wet bestuursrecht;. Dvindt evenementen als Sinterklaasintocht, Cultuurmarkt en Koningsdag onmisbaar voor Capelle.


Het laat zien dat vrijwilligers in staat zijn om met relatief weinig middelen leuke evenementen te organiseren. De benodigde middelen voor deze evenementen moeten eenvoudig beschikbaar zijn. Meer activiteiten en evenementen zorgen voor levendigheid in het centrum en vooral op het Stadsplein.


De organisatie van meer evenementen voor een . Aanmelden agendapunt voor de kranten online kan hier. Business Borrel Capelle. Bij Isala Theater Café . Drumcirkel Als we ons verbinden met moeder aarde, onze energie met haar verankeren zijn we ontvankelijk voor alle rijkdom die ze ons te bieden heeft.


Samen trommelen en zingen in verbinding met moeder aarde en de Volle of nieuwe Maan.

Klik hier voor evenementen uit het verleden - Agenda capelle aan den ijssel. Danscentrum Party Dream. Rebus Varende Evenementen in Capelle Aan Den Ijssel - Recreatie. Tijd: Het concert is van 12.


De website biedt een compleet overzicht van wat er voor wie te doen is in Capelle. Iedereen die een activiteit organiseert kan eenvoudig een account aanmaken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.