maandag 10 september 2018

Glow in the dark midgetgolf aalsmeer

GlowGolf Aalsmeer black light minigolf nu met JumpXL. Always wanted to hit a ball ? Indoor midget golf in the dark only illuminated by blacklight. E_6S2EFoMA Vergelijkbaar okt.


Maak van midgetgolfen een spannend uitje en sla die bal door het door glow-in-the-dark verlichte parcours.

Begin bij de haai in de onderwaterwerel ga langs de dinosauriërs en sluit af midden in de jungle. Die 3D-bril op je neus . De banen en de hele omgeving zijn glow uitgevoerd. U slaat in groepjes van max.


Een vol uur lekker vrij springen en tricks oefenen op onze geschakelde trampoline velden. Reserveer wel voordat je komt, want vol is vol! Wij jumpen op het hele uur.

Jumpen in ons trampolinepark is voor kids vanaf jaar! Let op: op zaterdag en zondag € . De golfbanen , wanden, obstakels op de banen, sticks én ballen lichten op door blacklight. Midgetgolf in het donker.


Een verrassende manier om midgetgolf te spelen. Parkeren is gratis voor . De handbeschilderde wanden, de obstakels op de banen, de golfballen en sticks lichten op bij het Black light. Dit maakt het oer-Hollandse spelletje tot een bijzondere ervaring. Geschikt voor iedereen vanaf ca. De holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Back to the Future, maak stap voor stap en reis door de tijd.


Je speelt minigolf (of midgetgolf ) in een waanzinnig decor. De baan is uitgelicht door fluorescerende . Kortingsacties Postcodeloterij Voordeelagenda. Het enige licht is het blacklight van de fantasierijke handbeschilderde.


Wie raakt in korte tijd de meeste.

Glowgolf maakt een spelletje midgetgolf - minigolf - tot een ABSOLUUT unieke ervaring. Gekleed in witte kleding geeft uzelf ook '' licht'. Als extra uitdaging kan er met een 3D bril gespeeld worden.


Glow in the Dark midgetgolfen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.