woensdag 19 september 2018

Hoe lang gaat een wasmachine gemiddeld mee

Het antwoord hier op is een beetje het zelfde als hoe lang gaat een auto mee. Bij een huishouden van personen worden gemiddeld 1wasbeurten per jaar gedraaid. De gemiddelde levensduur van een wasmachine is natuurlijk zowel afhankelijk van de prijs als van het gebruik.


En een wasmachine die op een zeer vochtige plek staat, kan eerder mankementen gaan vertonen dan een . In dat geval is de keuze voor een nieuwe machine de juiste geweest.

Want hoe lang gaat een gerepareerde machine nog mee ? En je rekensommetje klopt niet. Ik heb een wasmachine die functioneert al jaar probleemloos. Miele rekent kosten voor reparatie amper gebruikte. Witgoedreparatietips - Levensduur van uw machine - Wasmachine. Kijk in de onderstaande tabel wat de gemiddelde verwachte levensduur is van uw machine.


Let hier goed op wanneer u een nieuwe wasmachine gaat kopen.

Een goedkope wasmachine kopen betekent . Maar hoe lang het apparaat uiteindelijk echt mee gaat , is afhankelijk van het merk, hoe en hoe vaak u de wasmachine gebruikt en hoe u deze onderhoudt. Hoe lang een wasmachine meegaat, is sterk afhankelijk van het merk en het . Heeft u een groot gezin en wordt u hierdoor gedwongen om iedere dag of zelfs meerdere keren per dag te wassen, dan gaat uw wasmachine automatisch minder lang mee dan wanneer u vijf keer per week. Inmiddels is de monteur er al twee keer bijgeweest, een keer voor het vervangen van. Om te beginnen wil ik u melden dat de wettelijke garantie op basis van de economische levensduur helaas niet opgaat voor een wasmachine van jaar.


Deze wet is namelijk pas. Het enige waar ik al dolblij mee ben, is dat onze slaapkamer dan een stuk koeler gaat worden. Modellen van vroeger gingen inderdaad vaak wel jaar mee , dat zie je nu niet zo snel meer.


Maar zoals gezeg gemiddeld genomen wel de beste ja. De wasmachine is bij ons al jaren helemaal ingeburgerd. Siemens ook goe zelfde fabriekje :-d.


We moeten er dan ook niet aan denken dat we al die was met de hand zouden moeten doen. Maar hoelang gaat een wasmachine eigenlijk gemiddeld mee ? Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde levensduur van een wasmachine ongeveer 3. De consumptie- en gebruiksgewoonten zijn uiteraard ook geëvolueerd.

Een wasmachine wordt ontwikkeld voor een bepaald aantal wascycli. Het spreekt voor zich dat een toestel dat dat aantal toeren elke dag draait, minder lang zal meegaan dan eenzelfde toestel dat slechts twee keer per week wordt . Of je nu een tweedehands of een nieuwe wasmachine koopt, een goede wasmachine is een relatief dure aanschaf. Wanneer je dus een nieuwe wasmachine hebt, wil je natuurlijk niet dat hij er na twee jaar al mee stopt. Een A merk wasmachine gaat niet 2x zo lang mee als een B-merk wasmachine. Hoe prettig is dat rekenkamer, om 1-weken zonder te zitten?


Je geeft zelf het nadeel aan van een apparaat met lange levensduur: je gaat niet mee in de ontwikkelingen op het gebied van energieverbruik, waterverbruik, etc. Wij hebben dan thuis dan ook een AEG gekocht. Misschien gaat een Miele 2x zo lang mee als de AEG, maar is (a) een heel stuk duurder en (b) . Stofzuigers en vaatwasser worden na gemiddeld jaar vervangen en de koelkast en wasmachine na jaar.


Een stofzuiger van Dyson gaat het snelst weer de deur uit en wasmachines van Indesit en Whirlpool hebben een veel kortere levensduur dan veel andere merken. Bij de koelkasten zijn de . Een wasdroger gaat ongeveer jaar mee uitgaande van het gemiddeld aantal droogbeurten. Wat er precies kapotgaat. Hoelang gaat een wasmachine gemid- deld mee ? Dat is erg afhankelijk van hoe vaak je wast. Spring naar Hoe lang gaat een wasmachine mee ? Een Miele staat bekend als de top onder de wasmachines , maar behoort ook tot het duurdere segment.


Het is natuurlijk wel goed de aanschafprijs te relateren aan de gemiddelde levensduur. Op basis van onderstaande tabel mag je verwachten dat een Miele . Van Miele hebben we nu een wasmachine , wasdroger, vaatwasser en stofzuiger. Dat een motor zo snel stuk gaat is inderdaad niet goed en normaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.