donderdag 6 september 2018

Miele stoomoven handleiding

Lees beslist de gebruiks- en montagehandleiding voordat u uw appa- raat plaatst, installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u voorkomt schade aan uw apparaat. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Miele stoomoven handleiding

Voor de overdrukbeveiliging. Doseerspuit voor systeemontkalker. Gebruik voor het ontkalken uitsluitend de. Deze is speciaal ontwikkeld voor het ontkalken van de drukstoomoven.


Bewaar de gebruiks- en montagehandleiding en. Miele -systeemontkalker. Lees de gebruiks- en montagehandleiding daarom aandachtig door, voordat u het apparaat in gebruik neemt.


Ontkalkingsmiddel voor het ontkalken van de hogedrukstoomoven. In de handleiding vindt u belangrijke instructies met betrekking tot de inbouw, de veilighei het gebruik en het onderhoud. De regelmaat waarmee u de.


Deze ontkalker is speciaal op uw hogedrukstoomoven afgestemd. U voorkomt daarmee schade aan het apparaat. Product dat speciaal ontwikkeld is voor het ontkalken van de drukstoomoven.


Miele stoomoven handleiding

Beschrijving van het toestel. Deze stoomoven kan niet alleen perfect alle mogelijke groenten stomen, maar is ook geschikt om bijvoorbeeld rijst of vis te garen. Platte stukken vlees en vis kunnen gedeeltelijk ontdooid in een hete braad- pan worden gelegd.


De temperatuur kan tussen de tot 100. Helaas konden we daar niet meer op wachten. Maar dan heb je dus een echt alternatief voor je oven. Geen idee of je bij deze de stoom in stappen kan regelen.


De Stoomoven met microgolf wordt voor het gemak ook gewoon als stoomoven. Splinternieuwe miele stoomoven met magnetronfunctie. Wij hebben twee miele apparaten gekocht en helaas zijn. Vandaar dat wij deze in nieuwstaat verkerende oven aanbieden.


Hoezo ongebruikelijk en daarom niet in de montagehandleiding ? Als het in de keukenplanner staat verwacht ik dat er een . Slechts 2j occasioneel gebruikt. Alle accessoires aanwezig alsook de handleiding en de factuur. Technische eigenschappen. Bij onze stoom oven op hoge druk blijft er soms water in staan na het stomen en bij het open van de deur loopt het dan naar buiten.


Miele stoomoven handleiding

Asperges uit de stoomoven ! Mosselen uit de stoomoven ! Vistimbaaltjes uit de stoomoven ! Lees daarom de gebruiks- en montagehandleiding aandachtig door, voordat u het apparaat in gebruik neemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.