dinsdag 25 december 2018

Glazen showroom container

Het is een moderne container volledig uitgevoerd met gelaagd glas. De zeecontainers zijn standaard uitgevoerd met: Openslaande deuren aan de korte zijde van de containers. Wij bieden verrassende communicatievoorstellen op het gebied van tijdelijke buitenreclame en zijn gespecialiseerd in het opzetten van landelijke activatie campagnes. Daarbij maken we gebruik van een glazen showroom , een container van glas, een brandingbox of een speciaal ontworpen object.


Download hier de technische specificaties.

Communits ontwerpt en realiseert mobiele eventcontainers , glazen eventcontainers , popup shops, mobiele showrooms en buitenstands. Beurscontainers, event units en de event container zijn mobiele event oplossingen van Communits. Het event VIP paviljoen is een wereldwijd inzetbare hospitality locatie.


Denk bij de variaties van de event container bijvoorbeeld aan een glazen event unit, een pop-up shop, een mobiele showroom , een buitenstand of een vippaviljoen. Bij Communits maken we het allemaal . Zoekt u de perfecte event container in Brussel? Leverbaar in alle RAL kleuren diverse afmetingen standaard beschikbaar Kan.

Topcontainerverhuur verhuurt sinds kort een zeer speciale container : de showroomcontainer met glazen wanden. Container verbouwingen op maat, container ombouw, container bar, container poolhouse, zeecontainer verbouwingen, zee container , container verbouwen. Onze showroom containers zijn inzetbaar voor diverse doeleinden, wel enkele showroom als geschakelde variant. Showroom container (mtr) huren!


De container heeft glazen wanden aan iedere zijde van de container voor een 360º uitzicht. Ons assortiment bestaat onder andere uit koel containers , kassa containers , kantoor containers , opslag container en showroom containers. Modules die volledig of slechts op bepaalde kanten van glas zijn en die als showroom , tijdelijke winkel of pop-upstore kunnen worden gebruikt. Er zijn door de jaren heen vele verschillende typen zeecontainers ontstaan voor onder andere toepasbaarheid bij vele speciale gelegenheden of transport van goederen met speciale afmetingen of eigenschappen.


Voorbeelden van deze speciale containers zijn bijvoorbeeld de zogenaamde showroomcontainers of glazen. De Exposureboxen, pop-up showrooms , glazen containers of tijdelijke brandstores zijn een ideaal middel om enerzijds bereik op te bouwen en anderzijds om interactie teweeg te brengen bij de consument. Ze worden veel ingezet voor promotionele activiteiten, productintroducties en activaties.


MOBILE GALLERY - EXPOBOX - EVENT CONTAINER. Pop-up your mobile gallery, expo or showroom wherever you want! GlassBoxx is een glazen container die u toelaat uw evenement een extra dimensie te geven.


Hij wordt verhuurd per week of weeken maar ook langere periodes zijn bespreekbaar.

Recent hebben wij weer een schitterend project mogen afronden en naar volle tevredenheid mogen opleveren. GLASWANDEN IN ZEECONTAINER 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.