dinsdag 25 december 2018

Haarden duizel

Haarden duizel

De meest volledige site met ruim 66. Bent u op zoek naar een eigen haard of houtkachel in Duizel ? Met een bezoek aan een haardenspecialist vindt u zeker een haard die bij uw woning, stijl en budget past. In de showroom kunt u de verschillende mogelijkheden zelf ervaren en professioneel advies vragen aan de deskundige medewerkers. Houtkachels zijn kachels die op de vloer geplaatst of opgehangen kunnen worden. Ze hoeven niet in een wand geïntegreerd te worden.


De houtkachels van Stûv zijn beschikbaar in vele formaten en afmetingen, meer of minder omvangrijk in functie van het verwarmingsvermogen. Het assortiment bestaat uit inzethaarden en vrijstaande kachels in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. RENY houtkachels en houthaarden. Welk model voldoet aan mijn wensen en past het beste in mijn situatie?


Neem een kijkje bij ons in de showroom. Lavrijsen haarden is al meer dan jaar het vertrouwde adres voor het leveren en plaatsen van haarden , kachels en schouwen. Kachels en haarden Duizel op Telefoonboek. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie. OPENINGSTIJDEN: Ma: op afspraak.


Haarden duizel

Op Koningsdag en Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en vakkundig advies. Sfeerhaarden de Kempen is al jarenlang toonaangevend leverancier van haarden.


Samen met u ontwerpen we een haard waar u heerlijk bij weg droomt. In wezen ontwikkelen we producten voor ons zelf. We bouwen onze haarden zoals we ze zelf thuis zouden willen. Hierdoor lukt het ons om met producten te komen die verrassen. Niet alleen in Nederland en Belgie, maar ook met een eigen verkoop -en service kantoor in . Naast een Safretti Cubico Xt kunt u bij ons ook terecht voor andere gashaarden, pellethaarden, houtkachels en elektrische haarden.


Haarden duizel

Met een Safretti Cubico Xt maakt u van elk huis een thuis! Wij zijn de speciaalzaak voor houtkachels, gashaarden, schouwen en alle bijkomende accessoires en aansluitmateriaal. Alle haarden worden volledig in eigen fabriek in Duizel vervaardigd. Een bio- ethanol kachel . De Reny Retro is een mooie, evenwichtig . De producten worden door een team van vakmensen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duizel , Brabant. Ze garanderen een 1 kwaliteitsproduct en daar profiteert u van in de vorm van maar liefst jaar garantie!


Ruby Fires is de specialist in haarden zonder rookkanaal. De elektrische inzethaarden op basis van bio ethanol maken sfeer op een eenvoudige en veilige manier. Dru is ook de organisatie van Dik Geurts haarden en importeur van Spartherm inbouwhaarden.


Haarden duizel

RENY: de fabrikant van Reny, uit het Brabantse Duizel , timmert al vele jaren aan de weg met haar OSLO modellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.