maandag 18 maart 2019

Honingpotjes prijzen

Honingpotjes prijzen

Vind honingpotjes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ronde honing potten zowel met als zonder deksels. In verschillende grootes van proefmonster en kinder honingpotjes als weg geef op de.


Honingpotjes prijzen

Verpakt in tree zijn potjes. Prijzen zijn Inclusief btw. Kortingsschema: = € 9. Newsletter – registreer nu en profiteer. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven.


U kunt altijd de newsletter afbestellen. Aan de url te zien is het hetzelfde bedrijf dat de toelevering verzorgt. Een ander bedrijf dat ik vond wilde offertes sturen, ipv prijzen op internet te zetten. Zo hoeft u nog minder af te wassen. RECHTE POTJES - (kan niet verstuurd worden).


Honingpotjes prijzen

Weergave: afbeeldingen lijst. De traditonele Nederlandse hoge- honingpot is die van 375ml (450gram), die op een jampot lijkt. Daarnaast hebben we ook een pot met bijna dezelfde inhoud ( 385ml) in een lage uitvoering met een grote opening.


Een honingpot die vergelijkbaar is met wat in Duitsland en België gemiddeld genomen gebruikt wordt. Flevohoning biedt u honing en verzorgingsprodukten. Heel goede staat, geen beschadigingen. Verzending, kost en risico voor de koper (object wordt uiteraard met d… € 00. bieding(en).


Frans honingpotje Bovenste rand geglazuur onderstuk niet. Tomy - Grote potjes met deksels - Meerkleurig. Drukdeksels die knoeien voorkomt en eten vers houdt. In de verpakking zitten potjes en deksels en hebben een inhoud van 2ml.


Selecteer om te vergelijken. Zwarte kartonnen pot 1ml. Bestel nu makkelijk en snel Jampotten (twist-off) bij Brouwmarkt Megastore Alle Jampotten (twist-off) producten goedkoop en direct leverbaar! Ga je zelf bedankjes maken voor jullie gasten? Met deze bedankdoosjes en - potjes kun je alle kanten op.


Honingpotjes prijzen

De bedankdoosjes en - potjes zijn uniek, stijlvol en super leuk om te vullen. Vul ze bijvoorbeeld met lekkere bruidssuiker of doe er een leuk cadeautje in. Een persoonlijk labeltje eraan of een sticker erop en klaar. Deze mooie honingpot met bijbehorende houten honingdipper is een aanwinst op uw keukentafel. Klein honingpotje met verzonken greepjes aan beide zijden, 1 gerecycled glas.


De groene kleur ontstaat door het opnieuw smelten van wit glas. Het glas wordt op een lagere temperatuur verwerkt, dit is energiebesparend en minder luchtvervuilend. Omdat dit een ambachtelijk product is kunnen kleur, dikte en formaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.