woensdag 3 april 2019

Heineken experience prijs

Heineken experience prijs

Openingstijden: Maandag - Donderdag van 10. Vrijdag - Zondag van 10. Kinderen onder de moeten . Book a fun tour through the original brewery and discover its history! Het is – zoals de naam al aangeeft – een belevenis. EEN BEZOEK AAN AMSTERDAM BEGINT BIJ DE HEINEKEN EXPERIENCE.


Geboren in Amsterdam, getogen door de wereld! Koop hier officiële tickets en krijg € korting, twee . De volgende kaarten en passen zijn beschikbaar in AmsterdaI Amsterdam City Car Museumkaart, CJP-pas, Holland . Boek je tickets online en sla de lange rijen over! Bespaar tijd en geld met onze beste prijsgarantie ▻ Haal het meeste uit je bezoek aan Amsterdam!


Inbegrepen bij de toegangsprijs zijn twee biertjes om zelf te proeven. Een van de meest indrukwekkende industriële gebouwen van Nederland. De mini brouwerij laat u zien hoe het brouwproces in zijn werk gaat. En wat dacht u van een bierfles met uw naam erop?


Heineken experience prijs

Als je daarnaast weet wat voor kwaliteit je wilt, kun je filteren op sterrenclassificatie en onze eigen rating samengesteld door beoordelingen, van gasten van over de hele wereld. In de top attracties voor Amsterdam. Selecteer op: Populariteit. Heineken Experience , Beste excursies en tickets. Tickets worden verkocht tot uur voor sluitingstijd.


Groepsprijs op aanvraag. Staat er verkeerde of verouderde . Een uniek museum in hartje Amsterdam, wat zeer populair is onder de toeristen. Vanwege het internationale karakter van de bezoeker, is de gehele experience in het Engels.


Heineken experience prijs

Vanuit de bezoeker bleek . Twee e-tickets voor toegang tot de heineken experience amsterdam geldig t. Vaste prijs voor de kaartjes samen € 1normale entreeprijs aan de kassa voor personen € 300. Erg leuk om een keer te doen! Je ziet alles , je kan alles proeven ! Het was erg interactief en je krijgt biertjes bij de entreeprijs inbegrepen. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC . De entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 18.


Voor kinderen betaalt u een gereduceerd tarief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.