woensdag 10 april 2019

Het familiehuis papendrecht

Het familiehuis papendrecht

Maar tijden veranderen en modernisering kwam om de hoek kijken. Nu zijn we trotse eigenaar van een “ workshop” ruimte . Ik gebruik veel recycle materiaal waardoor ik de kosten laag kan houden. Knutselen of kokkerellen is waar het om draait. De gezelligste huiskamer voor workshops en kinderfeestjes. Trefwoorden: petra hofwegen, het familiehuis ,westeind.


Het familiehuis papendrecht

Wees de eerste die reageert! Initiatiefneemster is Petra Hofwegen van de Muziekschool Papendrecht. Ik liep al langere tijd rond met het idee”, vertelt Petra. Wat wil je nog meer vertellen?


Workshops voor volwassen worden regelmatig gepland en zijn te zien in de agenda. Een vergadering, een werkbespreking of teambuilding voor kleine . Theater De Willem, Papendrecht. Cafe de Trap Af, Papendrecht. Rundfunk in Papendrecht. Ook dit jaar kunnen Papendrechtse kids tot twaalf jaar zich vermaken tijdens Stuif in de herfstvakantie.


Van maandag tot en met. De workshop is bijvoorbeeld ideaal voor iedereen die te maken heeft met activiteiten voor groepen kinderen. Huur van instrument is mogelijk. Autogarage wordt een familiehuis.


WonenEen jaar geleden kwamen Arie en Ruth Sloof aan de Cortgene in Alblasserdam wonen. Dordrecht merwekrabbers. Familiecarnaval Nar veure (DFC). Met de eigen woorden van Petra: . De volgende dag is er vaak met wat creativiteit nog iets lekkers van te maken.


Het familiehuis papendrecht

PAPENDRECHT – Net iets te veel gekookt? Cursisten kunnen met zelf meegebrachte kliekjes aan de slag op de maandagavonden 28 . Zo wordt de high tea nog leuker! De High Tea wordt gehouden op zaterdag maart of zaterdag april tussen 14. Kosten bedragen euro . In hun familiehuis , het statige grachtenpand Amstel 21 met veertig kamers waarin tweeduizend prenten, tekeningen en schilderijen, bleef de eigen clan de basis.


De Sixen onderscheidden zich door het zogenaamde verticale denken: in de geest van hun voorouders en in het belang van de kinderen. Een uitgebreide tocht die vervolgens via de rivier langs het centrum van Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht voerde. In Sliedrecht werd via een nog oude handbediende sluis weer koers gezet richting het bezoekerscentrum van de Biesbos. Daar stond de bus alweer gereed om de gasten naar restaurant .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.