dinsdag 9 april 2019

Hobart vaatwasser onderdelen

Bestel je HOBART Vaatwasser onderdelen onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo. HOBART vaatwasser een speciale bezorgservice voor vervangende onderdelen. Laat ons u eventueel helpen met het. Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca.


Vind hobart in ons breed assortiment Vaatwasser : onderdelen. Profiteer van de koopjes op eBay!

Hobart Vaatwasser onderdelen en accessoires. Een professionele vaatwasser is een must voor iedere horeca keuken en grootkeuken. Techno Horeca levert grootkeukenapparatuur voor elk segment.


Bent u op zoek naar apparatuur voor uw . Professionele vaatwasser voor horeca met onderzet dus twee stuks rvs solide product als nieuw dieden naar de warde. Te koop hobart g2r slagroom machine en onderdelen op de foto is alles te zien wat ik heb. Ongekende innovaties in vaatwassen! Dus bent u op zoek naar apparatuur voor uw horeca keuken of voor in uw bakkerij of .

Er worden geen “ universele” vaatwasmachines in grootkeukens gebruikt, zoals de kleinere vaatwassers voor particulieren. Dit komt omdat de verschillende onderdelen van de vaat . Serviceprogramma Check BOX_koper_web. Jaarlijkse keuring en controle. Uw apparatuur wordt afhankelijk van de intensiteit van gebruik, één of meerdere keren per jaar gecontroleerd op diverse slijtage gevoelige onderdelen.


Klik HIER voor de onderdelen manual in PDF. Vraag nu de brochure aan! De waterontharding vindt automatisch plaats en garandeert een storingsvrije. Open of ge- sloten sokkels, met of zonder geleiders voor het opbergen van. Met het laagste prijsniveau in zijn klasse, de eenvoudigste bediening en de beste betrouwbaarhei . Deze vaatwasser is ook verkrijgbaar met energieterugwinning.


Ecomax 6Doorschuif vaatwasmachine. HOBART behoudt zich het recht voor, aan alle producten wijzigingen of verbeteringen door te voeren zonder aan- kondiging vooraf. Gebruikte symbolen symbool. U vergroot de maxi- male capaciteit van uw vaatwasser aanzienlijk.


Per wasbeurt verbruikt deze machine slechts 2 . Bij geregeld gebruik met een seperaat hygiëne programma zorgt u voor een frisse geur in de machine.

Rational Distribution SRL. Neem contact op met de leverancier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.