donderdag 11 april 2019

Hobart voorlader

HOBART VOORLADER VAATWASMACHINES. U wenst alle dagen schone vaat op tafel en zoekt een partner die van aanpakken weet en topprestaties levert? Perfectie is voor ons de basisvereiste van een vaatwasser.


Om het hele wasproces nog eenvoudiger en aangenamer te . De grootkeukenapparatuur is makkelijk in gebruik en tevens zeer zuinig in het verbruiken van water, electra en chemie. Deze voorlader vaatwasmachine is zowel inwendig als uitwendig geheel vervaardigd uit roestvrijstaal.

De deur is dubbelwandig en uitgebalanceerd met RVS ophanging, voorzien van veiligheidsschakelaar. Geheel compleet met naglans . Goede warmte isolatie en geluidsdemping door de dubbele wanden. Voorzien van RVS ophanging voor een uitgebalanceerde deur en werking van de veiligheidsschakelaar. De wastank is gemaakt uit 1 . Om de producten te kunnen bestellen dient u zich aan te melden. Klik hier om u aan te melden.


Heeft u zich al aangemeld?

Dus bent u op zoek naar apparatuur voor uw horeca keuken of voor in uw bakkerij of zorginstelling, neem contact op met ons zodat wij samen met u tot de beste oplossing komen. Vaatwasser voorlader , dubbelwandig, doorvoerh. Ook blinkt deze horeca vaatwasser uit in een zeer laag waterverbruik, hiermee bespaart u tot water, zeep, naglans en energie. Zo is het bedrijf hard op weg om wassen zonder water te benaderen. Overzichtelijk bekijken bij horecarama.


Horecarama is dé groothandel uit rotterdam voor al uw horeca apparatuur en benodigdheden. Wij beschikken tevens over . Dit programma zorgt voor een volledig ververste tankinhoud. Onopgeloste vetdeeltjes en resten worden weggepompt. U kunt dus op elk moment . Hobart vaatwasmachine voorlader. Capaciteit: Maximaal rekken per uur.


Extra info: Geschikt voor rekken van 500x500mm. Inhoud: Wastank: 1liter. Materiaal: Roestvast staal. Voorladers - en Glazenwasmachines.


Voor actuele prijzen of uitgebreid advies, . De PREMAX uitvoering kan zelfs met liter water al een perfect eindresultaat behalen.

Extreem zuinig, per wasbeurt gebruikt een PLUS voorlader slechts liter water, de PREMAX FPA doet de afwas zelfs. Daar is hij dan: de meest innovatieve professionele vaatwasmachine ter wereld! Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en met aanvullende opties.


U koopt deze al vanaf € 4. De PREMAX FP is standaard uitgevoerd met Vapo Rinse Eco waardoor er slechts liter naspoelwater per cyclus wordt verbruikt. Tijdens de droogfase wordt het vaatwerk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.