woensdag 17 april 2019

Hoe drink je sambuca

Hierna drink je de sambuca in slok op. Als laatste worden met een rietje de laatste dampen opgezogen. Dit laatste zorgt ervoor dat de drinker nog sneller aangeschoten is.


In de horeca is deze techniek natuurlijk niet aan te bevelen. Allereerst zijn dronken gasten in de meeste horecabedrijven niet wenselijk.

Sambuca is een Italiaanse anijslikeur, met een alcoholpercentage van. De meeste sambucasoorten zijn volledig helder, maar worden troebel bij het mengen met water. Hoewel de naam anders zou kunnen doen vermoeden, bevat sambuca geen vlierbessen (Sambucus). Traditioneel wordt een sambuca geserveerd . Daarnaast kunt u natuurlijk ook cocktails maken door Sambuca te gebruiken. Een cocktail is traditioneel gezien vrijwel altijd opgebouwd uit één deel sterke drank, één deel likeur en één deel vruchtensap of één deel soda water.


De sterke drank is in dit geval dus Sambuca.

Voor een zoete smaak kunt u . Bij voorkeur drink je Isolabella sambuca koud vanuit de vriezer of met ijs. Deze sambuca fascineerde mij als kind al enorm. Het toevoegen van de koffieboon en vervolgens de fik erin! Toen ik eenmaal de leeftijd had bereikt dat ik ook van deze lekkernij mocht genieten tijdens de zondagborrel, genoot ik er . Ongetwijfel raakte de nachtclubs zijn slechts Sambuca , deze sterke alcoholische drank. Dus toen de nachtclubs jongens behandelen meisjes deze cocktail , soms leidt tot grappige of . Het lijkt erop dat een anijsdrank sambuca dronken kan zijnNet als de meeste andere soorten sterke alcohol, maar net als elke andere drank, heeft Sambuki verschillende manieren om tegelijkertijd te gebruiken, waardoor het mogelijk is de smaak van de drank te maximaliseren.


Details over hoe u Sambuca kunt drinken, . Kan ik een coicktail maken met sambuca en frisdrank? Of sambuca met frisdranken en andere alcoholische drankjes? De meest voorkomende soort is vaak aangeduid als witte sambuca om het te onderscheiden van andere rassen die diep blauw van kleur (zwart sambuca ) of helder rood (rood sambuca ). Hij is erg populair onder stamgasten van nachtclubs dankzij de spectaculaire manier van archiveren (in een brandende staat).


Dit is echter niet de enige manier om sambuki te gebruiken. En dus, hoe je sambuku drinkt ?

This is the ONLY way to do it! De gebrande koffiebonen versterken de anijssmaak op een plezierige manier. De drie koffiebonen staan voor gezondhei geluk en welvaart, zo luidt de traditie. Wanneer een partizaan een sambuca bestelde in een bar, zeker in Zuid-Italië in die tijd een zeer populaire drank, waarschuwde de barman hem voor eventuele ' undercover' Duitsers in zijn zaak.


Maar sambuca is ook een goede . Jawel, door drie koffiebonen in het glas te doen. Een duidelijk signaal voor de partizaan om niet zijn mond voorbij te praten en . Afgezien van deze aanwijzingen mag je verder gelukkig helemaal zelf weten hoe je de digestivi drinkt en hoef je het voorbeeld van de gemiddelde Italiaanse man niet te volgen. Die slaat namelijk het glas amaro in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.