vrijdag 5 april 2019

Ipad mini dock connector vervangen

Subscribe, Like us, Visit our store and watch more repair videos Become a. De iPad mini dock connector moet gesoldeerd worden in het frame. Eerst moet je de oude dock connector desolderen, zodat je daarna de nieuwe dock connector kunt plaatsen. Als je iPad mini niet wil opladen kan het ook aan de batterij liggen, maar dat zal getest moeten worden. Laadt je iPad mini niet meer goed op of kan je deze zelfs helemaal niet meer opladen? Met een nieuwe iPad mini dock connector kan je deze problemen meestal vervangen.


Ipad mini dock connector vervangen

Wordt uw iPad niet meer herkend als u hem op de computer aansluit, of laadt hij niet meer op? Als schoonmaken niet helpt is de dock connector kapot en moet u deze vervangen. Dit nieuwe onderdeel is verkrijgbaar in het zwart en wit.


Pad Mini reparatie – tarieven. Duur reparatie: minimaal minuten. Factuur Kosten € 1095. De laadconnectoren hebben wij doorgaans op voorraad.


Het vervangen van de laadconnectoren duurt gemiddeld minuten. U heeft maanden garantie op de reparatie. U kunt in onze winkel wachten onder het genot van een bakje koffie of thee. Wanneer laat ik dit repareren?


Kunt u uw toestel niet meer opladen of herkent de computer uw toestel niet meer ? Waarschijnlijk is dan de connector van uw toestel defect. Als de connector goed wordt vervangen zult u hier geen last meer van hebben. We hebben ongeveer minuten nodig om uw toestel weer in orde te krijgen. Tablets minimaal uur).


Ipad mini dock connector vervangen

Maakt hij geen verbinding meer met iTunes? USB aansluiting- Dock connector. Dan is waarschijnlijk de Dock connector beschadigd en moet u deze vervangen.


Om de reparatie uit te kunnen voeren heeft u een reparatiesetje nodig. U kunt het reparatiesetje vinden bij aanbevolen producten. Bestel deze dus gelijk mee! Dan is het waarschijnlijk dat de Dock connector defect is. Vervang deze met een nieuwe vervangende dock connector.


Ipad mini dock connector vervangen

Is het scherm van je iPad mini gebarsten dan kun je deze vervangen met dit onderdeel. De IC en home button zijn . Aansluiting oplader ( dock connector ) reparatie iPad. Maak dan allereerst (voorzichtig) de oplaad-aansluiting stofvrij met bijvoorbeeld een tandenstoker, waarmee je het stof uit de aansluitpoort kunt schrapen. Wees hier wel uitermate voorzichtig mee: je kunt de aansluitpunten namelijk . Pad Air Dock Connector Port Vervangen.


Pad Dock connector vervangen. GuruFix vervangt de dock connector wanneer de iPad niet meer oplaadt of niet herkent wordt door iTunes. Tevens zijn wij genoodzaakt een nieuwe digitizer te plaatsen.


Ipad mini dock connector vervangen

Bij problemen met het opladen, of bij het problemen met aansluiten van de oplaad kabel aan de iPad mini dient de gehele dock connector vervangen te worden. Heeft u vragen of advies nodig? Prijzen van iPad reparatie Tilburg Technics: iPad 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.