dinsdag 9 april 2019

Knutselen met oude spijkerbroeken

Creatief met oude spijkerbroeken. Van een oude spijkerbroek heb ik deze leuke rugzak gemaakt. Sluiting komt weer van een. In de zak is een oude blouse verwerkt. Collectie: Wat kun je maken van een oude jeans - Gooi een kapotte spijkerbroek niet zomaar weg, kijk maar eens wat je er nog van kunt maken!


Verzameld door SiendeWit op Welke.

Reparatie gat in spijkerbroek - Duration: 6:25. Allerlei ideeën om te maken van oude jeans. Verzenden bij voorkeur met Kiala ivm afmetingen.


Denim Tas, Denim Ambachten, Gehaakte Tas, Doe Het Zelf Portemonnee, Oude Jeans , Portefeuilles, Werkjes, Handtassen, Denimtas. Jeans Hergebruiken, Oude Jeans , Gerecycleerde Knutsels, Hergebruikte Spijkerstof, Naai Ideeën, Naaiprojecten, Naaien Knutselen , Naaipatronen, Kussens. Oude Jeans , Doe Het Zelftutorial, Upcycle, Jeans Hergebruiken, Kringloop, Blauwe Spijkerbroek, Handtas Patronen, Naaitutorials, Recyclen.


Jeans Hergebruiken, Denim Ambachten, Denim Tas, Tablet Hoes, Hergebruikte Spijkerstof, Naaien Knutselen , Naai Ideeën, Oude Jeans , Heuptas. Probeer in plaats van oude spijkerbroeken weg te gooien er iets leuks van te maken!

Al deze ideetjes kun jij zelf thuis maken van oude spijkerbroeken en je zult versteld staan wat je er allemaal mee kunt doen. Bekijk hieronder ideetjes om spijkerbroeken opnieuw te gebruiken! De makkelijkste en meest gebruikte manier om je oude spijkerbroek te recyclen, is door hem om te toveren tot leuke shorts.


Er zijn veel manieren waarop je oude jeans kunt gebruiken om er een mooie tas of portemonnee van te maken. Wees creatief en versier het schort met knopen of steentjes. Denim wordt gebruikt bij het maken van een jeans , het is een van de meest populaire en wereldwijd. Ontbrekend: knutselen DIY: maak iets moois van je oude jeans - Wendy - Een zoektocht naar. Je hebt er drie dingen voor nodig: tij zin en oude jeans.


Van opbergidee tot een rugzak. Met jeansstoffen kun je werkelijk waar van alles creëren. Het is bijna zonde te noemen om oude spijkerbroeken weg te gooien. Wat te denken van dit kussen kunstwerkje met geometrische patronen gemaakt van . Als je net zoals mij bent, dan heb je vast wel een stapel oude, versleten spijkerbroeken thuis liggen.


Ze zijn zo oud dat je er niks meer mee kunt doen, maar weggooien doe je liever niet. Dit slimme project blaast nieuw leven in je oude spijkerbroeken op de mooiste manier mogelijk — en het is zo makkelijk! Bine kan nauwelijks wachten tot de lente begint en daarom heeft ze hyacinten in haar woning gezet.


Een kussen maken van oude jeans en het wordt de eyecatcher in je huis. Dit project - uit het boekje 1 jeans – maak je van je allermooiste oude jeans.

Oude spijkerbroeken zijn gewillige objecten om te verknippen en iets leuks mee te doen. Elianne maakte dit etuitje met de hand. Het is simpel maar wel met een aardig resultaat, toch? En onderstaande etui werd op de naaimachiene gemaakt door mij: De naden . Dit idee is ingezonden door: Carina den Otter. Neem een oude spijkerbroek (1) en knip de broekspijpen er af zodat je alleen het deel overhoud wat over je billen heen zit (2).


Naai de onderkant daarvan dicht (3) en doet dit zo dat . This graphic (Knutselen Met Een Oude Broek Prachtige Manieren Om Je Oude Jeans Te Hergebruiken Gezonder Leven) above is usually classed with: knutselen met een oude broek,knutselen met een oude spijkerbroek,knutselen met oude broeken, knutselen met oude jeans , knutselen met oude spijkerbroeken. Wist je dat je heel veel dingen in huis een tweede leven kunt geven? Vandaag deel ik tips om oude jeans op een slimme manier opnieuw te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.