donderdag 11 april 2019

Koekblik met koekjes

Koekblik met koekjes

Op zoek naar Chiostro di Saronno American Limousine koekblik met koekjes 1gram ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Een blik met koekjes als relatiegeschenk. Dit full color blik met boterkoekjes met of zonder chocola is een hoogwaardig geschenk dat het gehele jaar kan worden ingezet. Ook verkrijgbaar met standaard verzendverpakking.


Koekblik met koekjes

Dit feestelijjk vormgegeven koekblik met sfeervol kerstmotief is een leuke eyecatcher voor in de keuken! Het blik is gevuld met heerlijke koekjes : 1gram minikoekjes met onderlaag van pure chocolade, 1gram sprits met pure chocolade en 1gram ambachtelijke vanillehalvemaantjes. Koektrommels koop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol. Bewaar je koekjes in dit kleurrijke en vrolijke koekblik. Dit koekblik is onderdeel van het Even Bijkletsen servies. Een rond gestippeld koekblik van bij cm. Een leuke en handige manier om je koekjes te bewaren.


Driedelig koekblik om koekjes , snoepjes en chocolade in te bewaren. Koekblik 3-laags - 22xcm. Een koektrommel of koekblik is een metalen doos met een deksel of klep bedoeld om koekjes of ontbijtkoek te bewaren. Hij wordt voornamelijk gebruikt om koekjes langer vers en knapperig te houden.


Ook dient een koektrommel om koekjes te presenteren. Tinnen gepersonaliseerde doos met heerlijke Deense boterkoekjes of chocolat chip koekjes (tegen meerprijs) , inhoud 2gram. Op het koekblik wordt een exact p. Zilveren blik gevuld met 3gram koekjes. Inclusief full colour bedrukking, minimale afname 2stuks. Startkosten: €13- excl.


Koekblik met koekjes

Makkelijk zelf online te ontwerpen. Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden! Dit persoonlijke blik koekjes kan worden gepersonaliseerd middels een sticker op het deksel.


Je kunt een geheel eigen ontwerp maken met behulp van het stramien hiernaast. Als je het ontwerpen liever aan iemand anders over laat, kun je er ook . Lees in dit artikel waarom een koekblik met bedrukking het item is van dit moment! Shop gemakkelijk de complete Blond collectie online. Sprookjesbos om je Efteling servies compleet te maken. Gratis verzending boven €60.


Koekblik met koekjes

Online koekblikken kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.