maandag 8 april 2019

Miele wasmachine storing

Storing aan uw Miele -apparaat? Vaak kunt u deze zelf eenvoudig verhelpen. Bekijk de tips en mogelijke oplossingen. Het wasprogramma is afgebroken en er volgt een foutmelding.


Het controlelampje Wa- terafvoer knippert.

In het display ver- schijnt: - -. De waterafvoer is ge- blokkeerd. Reinig het pluizenfilter en het filterhuis zoals beschreven in het hoofdstuk: Nuttige tips, paragraaf: Het openen van. Heel vervelend als je Miele wasmachine problemen heeft. Het kan helpen om je Miele wasmachine te resetten bij een storing door de stekker er een paar minuten uit te halen en weer opnieuw in het stopcontact te doen.


Soms staat er in het display van je wasmachine een foutmelding. Wat je precies moet doen, bij welke .

Op deze pagina vindt u een handig overzicht van alle storingen , foutmeldingen en foutcodes die kunnen optreden bij uw Miele wasmachine. Zo kunt u snel zien wat het probleem is. In veel gevallen kunt u met ons handige Miele storing overzicht snel bepalen wat er kapot is aan uw wasmachine en hoe u . How to open the door to a Miele washing machine with no power - Duration: 2:33. Boschlover 183views.


Is uw Miele Wasmachine in storing getreden? Dan kan dat het gevolg zijn van verschillende oorzaken. Miele heeft de storingen die kunnen optreden aan haar wasmachines overzichtelijk weergegeven.


Op deze manier kunt u eenvoudig achterhalen wat er kapot is, of waarom uw Miele . Reparaties, montage, onderhoud en inbouw. Er komt geen water uit de kraan. Het filter in de watertoevoerslang is vuil. Miele Ffoutcode foutcode in uw wasmachine? De foutcode Fgeeft aan dat een druksensor storing geeft.


Dit om te voorkomen dat het verwarmingselement aanspringt zonder dat . Hierna heeft ze het filter onderin losgehaald en schoongemaakt.

Maar hierna is er dus een storing opgetreden: de lampjes van de water toevoer . Hieronder staan een paar storingen die we bij Miele wasmachines tegen komen. Komt u er zelf niet uit? De witgoedmonteur lost graag de problemen voor u op. Zo af en toe gebeurt het wel eens dat we bij een Miele wasmachine komen die de storing.


F3: Geen of onvoldoende verwarming. F4: Geen tachosignaal van de motor. F6: Geen of onvoldoende watertoevoer. F7: Water wordt niet afgevoerd (pompfout). F8: Eindcentrifugeren lager dan 4toeren.


COR: Geen storingen opgeslagen. U bent op zoek naar een Miele wasmachine ? Dat is een bijzonder goed idee want met een Miele wasmachine bent u practisch verzekerd dat hij niet steeds stuk gaat. Een Miele wasmachine is wat duurder dan wasmachines van de andere merken, daar heeft u gelijk in.


Maar het is een stukje kwaliteit wat u koopt. EL200A EL200B EL200C EL150A EL150B EL150C EL150D EDPL1EDPL1EDPL1EDPL1EDPL1ELP1enz. Gaat om een Lieve Droogkast en Wasmachine De droogkast is Miele model Novotronic T4(werkt perfect) en Wasmachine is Miele model Softtronic Meteor.


De storing wordt vaak veroorzaakt door de vlotter van de wateropvangbak, die op de bodem van de wasmachine zit. Ik heb een miele en daar staat in de gebruiks aanwijzing: na het schoonmaken van het filter moet een kort programma draai en wel het volgende: kies programma stijven als de tromme .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.