vrijdag 12 april 2019

Mini cupcakes prijzen

Een overzicht van alle prijzen van taarten, cupcakes en bruidstaarten van de Cake Company. Wees op tijd met bestellen. Door de drukte komt het vaak voor dat ik mensen moet teleurstellen. Minimale afname is stuks.


De minicupcakes gaan per (minimumafname: stuks).

De prijzen zijn voor de aantallen per smaak. Kijk op de cupcake-pagina voor een overzicht van de smaken. Voor geboetseerde decoraties geldt een meerprijs. Slagroomtaart, vanaf €per persoon. Schuimtaart en chocoladetaart.


Donuts met topping, € per stuk. Bruidstaart vanaf €- p.

Je kunt een taart bestellen v. De definitieve prijs is afhankelijk van de ( extra) wensen en de bewerkelijkheid daarvan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van een grote strik of het maken van marsepeinen roosjes. Mini - cupcakes – vanaf euro per stuk.


Cupcakes – vanaf euro per stuk. Mini pies - vanaf euro per stuk . Wij adviseren u zo snel mogelijk uw bestelling door te geven. Gelieve twee weken van te voren om teleurstellingen te voorkomen.


Naast ons standaard assortiment is het mogelijk om cupcakes en taarten volledig naar wens aan te passen. Handgerolde cake pops - vanaf euro per stuk. Wil je bijvoorbeeld je eigen logo gebruiken, of heb je bepaalde kleuren, smaken of een thema in je hoofd?


Grotere taarten: prijs op aanvraag. Taart personen: € 35. Geboetseerd figuurtje: € per stuk. Let op: Alle genoemde prijzen zijn vanafprijzen inclusief BTW. De uiteindelijke prijs hangt af .

Met een platte decoratie, € 90. Minicupcakes ,(minimumafname stuks), € 80. Heeft Momade verschillende maten cupcakes? Meerprijs gevulde cupcake, € per cupcake . Ja, onze cupcakes bestaan in maten. Naturel, vanaf stuks, € per stuk.


Gedecoreerd met botercreme, vanaf stuks, € per stuk. Mini cupcakes gedecoreer vanaf stuks, € per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.