donderdag 4 april 2019

Mok met naam erop

Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden! Dan kan een mok met naam ontzettend leuk zijn! Zo kunt u hieronder een keuze maken uit verschillende soorten mokken welke helemaal naar uw eigen smaak gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld met een naam in een gewenste kleur. Waarom zou je kiezen om een mok met je naam te laten bedrukken bij mokken - bedrukken.


Op deze manier heb je eindelijk je eigen mok en kan iedereen zien dat het jouw mok is, aangezien je naam er op staat. Hierdoor kan niemand nog jouw mok zomaar innemen. Het ziet er leuk uit, het is nuttig en is bovendien niet . Het is zondagochten uur.


Je opent je ogen en kijkt naar buiten. De zon schijnt, het is best lekker weer. Je gaat naar de keuken en zet een heerlijke pot koffie.


Mok met naam erop

Ondertussen maak je een mooi plekje klaar in de tuin, in de zon. Vervolgens pak je je mok met eigen naam erop. Een mok met jouw naam erop ! Superhandig voor op kantoor of gewoon thuis.


Zo heeft iedereen zijn eigen mok en hoeft er nooit meer ruzie te ontstaan. Maak de mok echt uniek met een superleuk design erbij. De keramieke beker kan gewoon in de vaatwasser gewasse. De leukste mokken met jouw tekst.


Mok met naam erop

Maak je persoonlijke mok met je eigen naam of tekst erop. Eenvoudig ontwerpen, snel bezorgd! Waar kun je een naam op een koffiemok laten drukken? Een koffiemok met iemands voornaam als opdruk op de beker, kun je bijvoorbeeld laten bedrukken in combinatie met een foto of een plaatje.


Je kunt ook alleen een naam op een mok laten drukken. Bestel je bedrukte mokken online! In kleuren beschikbaar. En dat hoeft niet alleen in de persoonlijke sfeer te zijn, zoals voor uw vriendin of familieli maar ook als bedrijfscadeau is het een goed idee. Cadeaus - Mokken - Mok Smile met naam.


Mok Loesje Ga je mee verdwalen met eigen naam. Mok Disney Frozen met eigen naam en foto. Zo kunt u bijvoorbeeld een mok laten bedrukken met de namen van uw relaties.


De mok met naam erop is dan erg leuk om weg te geven tijdens verjaardagen of gewoon als bedankje. Omdat de fotomok in full colour bedrukt wordt, kunt u helemaal zelf bepalen hoe het design eruit komt te zien. Laat deze unieke Kmok bedrukken met jouw foto of naam ! Daarnaast kun je de mok nog specialer maken met een origineel design van de meiden van Kerop ! Op zoek naar een persoonlijke mok om uit te drinken? Mokken met namen Iets drinken is heel normaal en we doen het een aantal malen per dag.


Mok met naam erop

Bovendien is drinken essentieel voor ons leven. Maar behalve dat is het ook gewoon lekker. En is het dan niet veel leuker als je een eigen persoonlijke mok hebt met jouw naam erop. Of als iedereen in het gezin een eigen mok.


Creëer een romantisch cadeau voor je geliefde met de leukste liefdesdesigns op een mok met tekst! Wil je de bedrijfskantine voorzien van een uniforme uitstraling of klanten verrassen met een eigen mok met hun naam erop ? Uniek en persoonlijk cadeau. Bedrukte mokken en bekers zijn een uitstekende manier om elke dag weer bij jouw klanten ter tafel te komen.


Mok met naam erop

Kies hier uit onze hoge kwaliteit mokken en bekers. Wie kent hem niet de mok met eigen foto ! Bij HEMA bestel je deze snel en gemakkelijk en kan je dan gratis afhalen in een HEMA winkel van je eigen keuze. Verschillende varianten en kleuren. Gepersonaliseerde mokken. Elke mok bedrukt met een eigen naam zonder extra kosten.


Productie in eigen huis. Direct online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.