donderdag 4 april 2019

Novy afzuigkap handleiding

U kan de gebruiksaanwijzing zoeken op basis . Raadpleeg de handleiding van uw recirculatie kit voor het uitnemen en plaatsen van het monoblock filter. Reinigen van de afzuigkap. Laat de verlichting voldoende afkoelen voordat u de afzuigkap gaat reinigen.


De afzuigkap kan worden gereinigd met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Beste, wij hebben hetzelfde probleem, hoe heeft u dit opgelost ? Lees deze instructies goed door voor de installatie en ingebruikname van de wandschouwkap. Het is aan te bevelen om de installatie uitsluitend te laten uitvoeren door één of meerdere bevoegde personen. Neem de afzuigkap zorgvuldig uit de verpakking.


Gebruik nooit agressieve, krassende of chloorhoudende producten.

Bleekwater (Eau de Javel) is ook schadelijk voor roestvrij staal. Onderhoud van de inox oppervlaktes gebeurt best met NOVY Inoxcleaner . Uitschakelen met naloopstand. Om de naloopstand in te stellen, drukt u éénmaal optoets ①. Het eerste indicatie lampje knippert, de andere indicatie lampjes branden op de laatst ingestelde stand. Na minuten schakelen motor en.


Dankzij het handige ClickFix. Vervangen van de LED verlichting. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. De motor van de afzuigkap heeft snelheden.


De verlichting in de bediening geeft weer welke snelheid in werking is. Met toets “L” kunt u de verlichting aan- en uitschakelen. Filter reinigingsindicaties. Vetfilter: led indicatie van de drukknoppen voor de snelheid . Deze afzuigkap is gemotoriseerd dus je kunt door middel van een draaischakelaar de afzuigcapaciteit aanpassen aan de hand van standen.


Handleiding was zeer duidelijk.

Nu springt de dampkap dagelijks wel een keer vanzelf aan. Meestal in de laagste stan soms in de power stand. Conditie: Nieuw in doos. Afzuigcapaciteit, 850mper uur. Waar moet je aan denken bij het kopen van een afzuigkap ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.