maandag 8 april 2019

Partij servies te koop

Nieuw Ophalen of Verzenden. Kijk ook even bij mijn andere advertenties. Partij kimbo porselein schotels, glazen en koppen. Vind borden partij op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Verzilverde theelepel in cadeaudoosje. Dinerborden zijn in alle vormen, maten en kleuren te vinden. Nog niet helemaal zeker waar je precies naar op zoek bent? Laat je inspireren door de top dinerborden die het best verkocht zijn en zie in één oogopslag welk bord het beste op jouw tafel past. Bekijk de top dinerborden . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek huis tuin, eetkamer keuken, eetgerei.


Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!

JaxPartijhandel is constant op zoek naar faillissement partijen , overvoorraden, monstercollecties,. Dus hierbij weer een update van ons Blond servies die wij met lekkere korting verkopen. Alle Blond kussens gaan.


Grote partij Italiaanse design schoenen en laarzen te koop bij Jax partijhandel! Paw patrol eetset kunststof delig blauw. Verkoop door : Kindertoys. Trudeau hello kitty bestekset roze kunststof 2- delig.


Van dinerborden, tot etagères en eierdopjes. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Wedgewood Edme delig compleet diner ontbijt servies. Te koop van wedgwood edme delig diner en ontbijtservies , het servies bestaat uit het onderstaande. Aangeboden ca - 1grote borden diameter - 1kleine borden diameter - schalen 24x- 1. Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen.


Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het vertrouwde adres voor het mooiste servies. In- en verkoop van servies en serviesdelen.

Op zoek naar servies , glaswerk en bestek voor de horeca professional? Het beste en mooiste assortiment in borden, glazen en alles voor op tafel. Vandaag bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.