maandag 15 april 2019

Smoothie amandelmelk aardbei

Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Welke dat zijn ontdek je in dit artikel! In dit artikel leer je hoe je de perfecte aardbeiensmoothie maakt met behulp van een handige tabel.


Met amandelmelk maak je hem ook nog eens geschikt voor een lactosevrij die. Smoothie met aardbeien en amandelmelk. Als jij een aardbeien liefhebber bent, kom je met deze lekkere aardbei smoothie recepten al een eind op weg!

Groene smoothie : Dit zijn smoothies met fruit en bladgroente met water dit een zeer gezonde smoothie , omdat bladgroente een hele gezonde groente is. Het fruit is gezond maar als je wilt afvallen moet je hier mee oppassen omdat er suikers in zitten. Deze aardbei amandelmelk smoothie heb je in een handomdraai gemaakt en is een makkelijke en lekkere manier om aan je vitamines en mineralen te komen.


Was de aardbeien en haalt de kroontjes eraf. Blend dan alle ingrediënten in een blender tot een gladde . In deze fruitsmoothie met amandelmelk gebruiken we banaan, sinaasappel en kiwi. Amandelmelk is een goede vervanger van melk voor veganisten, maar ook voor mensen met een lactose intolerantie.


Eigenlijk zijn dit schijnvruchten, de pitjes op de aardbei zijn feitelijk de echte vruchten. Al in de bronstijd werden wilde aardbeien al door mensen gegeten.

Dan is dit recept voor een smoothie met aardbeien en banaan echt iets voor jou. Bereiding Gebruik een blender voor het maken van een smoothie. Snijd de ananas in blokjes indien nodig.


Voeg eerst de amandelmelk , lijnzaad en havermout toe en blend . Basilicum maakt deze aardbeienshake erg bijzonder. Een smoothie (milkshake) zonder melkproducten, gemaakt met amandelmelk. Spoel de blender af en mix vervolgens de aardbeien , kiwi, basilicum en de rest van de . Gooi alles bij elkaar in de blender.


Wil je het nog iets kouder maken, schroom dan vooral niet om er ijsklontjes bij te doen. Ingrediënten: bevroren bananen, perziken, aardbeien en 1ml amandelmelk. Al met al heb je met deze simpele smoothie , die je eenvoudig in de blender maakt, een groot deel van de nodige vitaminen, eiwitten, mineralen en andere gezonde voedingsstoffen binnen.


Amandelmelk is nog lekkerder, maar die had ik niet in huis . Aardbeien - kiwismoothie. Liever tien minuten langer blijven liggen dan de tijd nemen voor een goed ontbijt ? Hoewel het onbijt het belangrijkste maal van de dag is vergeten veel mensen tijd te maken om goed te ontbijten. No worries, wij hebben de perfecte oplossing voor dit probleeeen morning smoothie. Zorg ervoor dat, nu het weer wat kouder is, de amandelmelk op kamertemperatuur is.


Dus kies ik er heel af en toe toch voor. Meestal gebruik ik fruit van het seizoen, net zo lekker in deze smoothie dus experimenteer .

Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.