donderdag 4 april 2019

Spenzo porselein kop en schotel

Spenzo sarina flora vleesschaal, serveerschaal. Kijk voor meer porselein , keramiek, kop en schotels , serviesdelen en serviezen. Ook van deze adverteerder . Prachtige kop en schotels van Spenzo.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Vind spenzo porselein op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hier worden nog best veel van aangeboden maar niet uit de serie saskia.


Eventueel inclusief botervlootje, melkkan en suikerpot (zonder deksel). In verband met breekbaarheid graag ophalen in delfgauw. Koop of Verkoop spenzo porselein op Marktplaats. Antieke Spenzo Kopjes en 8. Eventueel met botervlootje, melkkannetje en suikerpot (zonder deksel).


Rosenthal porselein theepotje 160.

Spenzo Claudia Serpentine vintage sixties servies 190. Landzicht_Houtsberg_9_520. Royal Sphinx Tecla Maastricht kop en schotel 215.


Lanzicht-Houtsberg--451 . Crèmekleurige porseleinen theekop en schotel. Romantisch gedecoreerd met bloemetjespatroon Manja. Heel fijn afgebiesd met goud. In uitstekende conditie. JuskomVan Spenzo : van de firma Spenzo is niet zo erg veel bekend.


Wél dat de naam Spenzo afgeleid is van S. Polak en Zonen, een groothandel in Amsterdam. De firma had een eigen collectie. Boertenbont 4Suikerpot.


Schaaltje van Joep Felder uit Tegelen Schaaltje van Joep Felder ui. Vaas van Spenzo van 2cen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.