maandag 13 mei 2019

Honingpotjes geboorte

Geboorte bedankjes met honinglepel en een kraft ronde naamlabel. Originele doopsuiker en een unieke collectie geboortekaartjes vindt u in onze webshop. Naast de webwinkel kan u ook terecht in onze doopsuikerwinkel in Waregem. Gepersonaliseerde bedankjes voor geboortje, huwelijk, communie of lentefeest.


Honingpotjes geboorte

De geboorte van je kindje vieren? Bij AVA zit je goed voor doopsuiker, suikerbonen en verpakkingen voor doopsuiker. Ga zelf aan de slag met AVA! Onze chocoladewikkel is ook weer van de partij. Deze keer in een geel of wit jasje!


Bedek honingpotjes met een stofje … ik gebruikte een zonnig geel, maar er zijn ook tal van leuke bij- en zonnebloemstofjes te koop. Je maakt je bedankje eenvoudig zelf met deze handige glazen potjes! Je bestelt ze snel en eenvoudig op bedankjes.


Honingpotjes geboorte

Wikkel confituurpotjes kersen. Honing of confituur wikkels. Dubbelzijdige plakband voor het bevestigen van wikkels. Ik heb ook confituur gegeven bij de geboorte van mijn dochter.


Bij mij was het thema kersen, dus kersenconfituur, kersenjenever en kersensnoepjes. Geniet nog van je zwangerschap en veel plezier met het . Om zijn geboorte te vieren, kozen mama Annick en papa Raf voor geschenkjes met smarties, bellenblazers en honingpotjes. Een geboorte is en blijft een zeer ingrijpende belevenis! Het geven van geschenkjes is dan ook een ware traditie. Marco biedt daarom een totaal assortiment aan.


Bloemen Raathoning , Miel toutes Fleurs en Rayons , Blumen Wabenhonig, Flower Honeycomb 4gram. This Pin was discovered by Vmys. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. In België is het traditie om suikerbonen te geven bij de geboorte van je baby. Maar hey, tradities zijn er om doorbroken te worden, niet?


Je kan de suikerbonen vervangen door snoepjes. Nog enkele andere ideeën: Suikerbonen. Snoepjes als doopsuiker. Doopsuiker is een ware traditie die al eeuwen meegaat. Bij de geboorte van een kindje geeft men geschenkjes om deze blijde gebeurtenis te vieren.


Honingpotjes geboorte

Is your baby eating enough? Are you weary from the all-night child antics? Why do all the hard work and research on your own? Tap the link now to find the hottest products for your baby!


Besten, Hommelnest tussen twee botten hooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.