dinsdag 14 mei 2019

Hoogfrequentie apparaat gebruiksaanwijzing

Wie zou mij kunnen helpen aan de gebruiksaanwijzing van mijn Hoog Frequentie apparaat van Ambiance, deze firma bestaat helaas niet meer. Het apparaat is licht groen met wit. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast hartstikke bedankt.


Hartelijk dank voor het kopen van deze hoge frequentie analysator. Deze gebruiksaanwijzing wordt continu geactualiseer verbeterd en uitgebreid. Lees eerst deze gebruiksaanwijzing helemaal door voordat u het apparaat.


Tijdens het gebruik van ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voorde huid wordt gecreerd. Gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zodat u het apparaat veilig en op. Kan leiden tot een ongeluk, problemen of onjuiste werking van het apparaat. Steek de stekker van de elektrodekabel uitsluitend in de bus voor . VGM - Les 8: Specifieke risicovelden 1. Weer of geen weer Leefwereld les 8. Hoe werkt een tractiebatterij?


Het vacuum zuigmassage apparaat : Hoofdstuk Elektriciteit. Elektriciteitsletsels In dit hoofdstuk komt aan de orde: Achtergrondinformatie Het gevaar van elektriciteit Eerste Hulp bij elektriciteitsletsels. Algemene info en gebruiksaanwijzing. Ik ben apparatuur tegengekomen van Tesla en, na veel door mij verricht onderzoek, heb ik met hulp van vrienden een nieuw hoogfrequent apparaat ontwikkeld.


Hiermee heeft Tesla het. Door dit apparaat regelmatig te gebruiken voelt u zich weer fit en bent u minder snel vermoeid. Bewaart u deze gebruiksaanwijzing altijd in de buurt van het apparaat zodat eenieder de aanwijzingen kan lezen.


Hoogfrequentie apparaat gebruiksaanwijzing

Dit Elmasonic S reinigingsapparaat is uitsluitend bedoeld voor het ultrasoon reinigen van voorwerpen en. De elektrische hoogfrequentie energie die gegenereerd wordt door de Ultrasonic generator wordt . Naleving van emissieregels. Deze normeringen zijn bedoeld om bescherming te bieden tegen schadelijke storing in residentiële installaties.


Dit apparaat genereert en maakt gebruik van een hoogfrequent signaal en kan dit . Plaats het apparaat niet in de buurt van apparaten die magnetische velden genereren. Plaats geen vloeistof in de buurt van of op het apparaat. De CEFAR REHAB Xis bestand tegen voorzienbare storingen afkomstig van elektrostatische ontladingen, magnetische velden van het stroomnet en radiofrequentiezenders (zoals mobiele telefoons).


TOELICHTING BIJ DE SYMBOLEN. Een of meer van de volgende markeringen zijn mogelijk op uw apparaat te vinden:. De hitte kan brandbare materialen bereiken die niet in het zicht staan. Stel het apparaat niet bloot aan direct zonlicht of andere warmtebronnen.


Bij het lassen in de nabijheid van hoogfrequent machines is het mogelijk dat er storingen in de lasautomaat optreden. Derma Wand is een nieuw huidverzorgingsysteem waarmee u er tot wel jaar jonger uit kan zien, zonder professionele schoonheidsspecialistes, zonder cosmetische operaties. Aan operatielittekens die aan het genezen zijn. Bij gelijktijdige aansluiting op een hoogfrequent chirurgisch apparaat.


Onder invloed van pijnverzachtende medicamenten en alcohol of slaapmiddelen. Bij alle werkzaamheden waarbij een . Manual de instrucciones. Apparaat ter verlichting van pijn. Электромассажер медицинский.


Руководство по эксплуатации. Voor ziekenhuizen en klinieken: gelijktijdige aansluiting van een patiënt aan een hoogfrequent medisch elektronisch apparaat voor . Hoewel de met de patiënt verbonden circuits van de Propaq CS-monitor volledig geïsoleerd zijn, is het apparaat niet ontworpen om rechtstreeks op het hart van de patiënt te worden. Hoge frequentie apparaat voor het bestrijden van onzuiverheden en acne. Gebruik en praktische tips.


Hoogfrequentie - chirurgie. De stroomsterkte is op ieder punt in. Erbe biedt naast de gebruiksaanwijzing , scholingen en begeleidende. Mocht dit component invloed hebben op radio of televisieontvangst, iets dat u kunt controleren door dit apparaat uit en weer aan te zetten, dan kunt u dit probleem proberen te corrigeren door één of meer van de onderstaande . Deze apparaten genereren en gebruiken hoogfrequentie -energie en kunnen deze uitstralen.


Als dergelijke apparaten niet overeenkomstig de instructies worden geïnstalleer kunnen ze schadelijke storingen in radiocommunicatie veroorzaken. Bij gebruik van deze apparaten in een niet-zakelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.